Έσπασε η σκηνή την ώρα που τραγουδούσε ο Τόνι Σφήνος (vid)

Newsroom
Έσπασε η σκηνή την ώρα που τραγουδούσε ο Τόνι Σφήνος (vid)
Την ώρα που ο Τόνι Σφήνος ερμήνευε την «Ευλαμπία», η σκηνή έσπασε...

Ένα video με το απρόοπτο περιστατικό που είχε σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τόνι Σφήνος.

Ο γνωστός τραγουδιστής λοιπόν, σε αυτό διακρίνεται μαζί με έναν άλλον άνδρα, να ερμηνεύει την «Ευλαμπία» του Γιάννη Γιοκαρίνη, όταν ξαφνικά η σκηνή έσπασε.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, όπως μπορείτε να δείτε...

«Μάγια του Γιοκαρινη, ξόρκια του Γιάννη για να μάθετε, να δείτε τι θα πάθετε και που ακουστηκε δηλαδής γιεγιέδες να τραγουδανε την Ευλαμπια!

Σεισμός πολλών ριχτερ ευτυχώς χωρις θύματα γιατί οι σωστοί οι ντομπροι καλλιτεχναι μένουν παντα όρθιοι σε όλες τις αναποδιές :-) Προσοχή οδηγίες για ναυτιλομένους: οχι αναπηδήσεις και ξαπλωματα σε εντονους ρυθμούς συντονισμού πανω σε μάρμαρα Καρύστου σε πλακοστρωσεις και αγκωνάρια καθως και σε αετώματα.

Μην ανεβαίνετε σε πέργκολες σκαλωσές και σε αυθαίρετες ορθομαρμαρωσεις του Υπεχωδε, μην νταχτιρντιαζετε σε ανισοπεδα τράπεζα και καρεκλες που δεν πατούν σωστά. Αποφυγετε τις σφήνες που εχουν μονο πρόσκαιρο αποτέλεσμα και επιλεξτε Σφηνο για μόνιμο και σταθερο κράτημα :-)

Γιατί ο Σφηνος ξέρει και να κρατα την κατακορυφο..!».