Κρατούμενος στην Κύπρο παρήγγειλε σουβλάκι με… χασίς

Newsroom
Κρατούμενος στην Κύπρο παρήγγειλε σουβλάκι με… χασίς
Μικροποσότητα χασίς μέσα σε σουβλάκι προσπάθησε να περάσει 29χρονος στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού στη Λεμεσό της Κύπρου.

Το σουβλάκι που παρήγγειλε ένας κρατούμενος στην Κύπρο, δεν ήταν μόνο με ντομάτα, πατάτες, τζατζίκι, κρεμμύδι αλλά είχε και άλλα... «υλικά». Συγκεκριμένα, είχε μικροποσότητα χασίς και προσπάθησε να το «περάσει» ένας 29χρονος στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού στη Λεμεσό της Κύπρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες γύρω στις 16:30 το απόγευμα όταν 29χρονο προσήλθε στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού στη Λεμεσό και παρέδωσε μια πίτα σουβλάκια η οποία προοριζόταν για 27χρονο υπόδικο, σύμφωνα με το philenews.gr.

Η πίτα με τα σουβλάκια παραλήφθηκε από μέλος των κρατητηρίων και από έλεγχο που διενεργήθηκε, μέσα σε αυτή εντοπίστηκε ένα τεμάχιο διαφανές σακουλάκι εντός του οποίο υπήρχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους 1,5 γραμμαρίων. Ακολούθως ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και ενημερώθηκε σχετικά το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λεμεσού.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία του κλιμακίου της ΥΚΑΝ Λεμεσού όπου ανακρινόμενος, παραδέχθηκε την διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων. Ακολούθησε έρευνα τόσο στο όχημα του όσο και στην οικία του χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε άλλο παράνομο.

Επίσης για τα πιο πάνω, ανακρίθηκε και ο 27χρονος ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο ίδιος τηλεφώνησε και ζήτησε να του φέρου την ποσότητα κάνναβης που εντοπίστηκε στην πίτα με τα σουβλάκια.