Η απάντηση του Σταμάτη Φασουλή στην Κατερίνα Λιόλιου: «Μην καρφώνουμε συναδέλφους σας, δεν είναι ωραίο» (vid)

Newsroom
Η απάντηση του Σταμάτη Φασουλή στην Κατερίνα Λιόλιου: «Μην καρφώνουμε συναδέλφους σας, δεν είναι ωραίο» (vid)
Ενοχλημένος με την δικαιολογία της Κατερίνας Λιόλιου ο Σταμάτης Φασουλής στο J2US.

Η Κατερίνα Λιόλιου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ερμήνευσαν στο J2US το ξένο τραγούδι «Mata Hari» και εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους. Ωστόσο κατά την διάρκεια που μιλούσαν με την κριτική επιτροπή δημιουργήθηκε μια στιγμή μικρής έντασης.

Συγκεκριμένα, Σταμάτης Φασουλής απάντησε στην Κατερίνα Λιόλιου, όταν εκείνη δικαιολογήθηκε μιλώντας για play back άλλων συναδέλφων της.

«Είχαμε ένα χορευτικό, είχαμε τις αναπνοές, εντάξει… Η αλήθεια είναι ότι ο συνδυασμός του χορού με το να θυμάσαι τα λόγια για ένα κορίτσι που δεν είναι επαγγελματίας, όπως η Αλεξάνδρα, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολος. Αν σκεφτούμε ότι κάποιες ποπ τραγουδίστριες τραγουδάνε και λίγο playback» είπε η Κατερίνα Λιόλιου κατά τη διάρκεια της κριτικής.

«Πολύ ωραία εμφάνιση, πολύ ωραίο το χορευτικό και όντως δεν είχε απαιτήσεις το τραγούδι κατά τη γνώμη μου. Το τραγούδι. Μην τα μπερδεύουμε με κάτι άλλο και μην καρφώνουμε και συναδέλφους σας. Δεν είναι ωραίο… Εσείς χαρήκατε αλλά δεν ήταν και ανάγκη να πείτε για τις συναδέλφους σας ότι το τραγουδάνε playback», απάντησε ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο διάλογος:

Κ.Λ.: Έτσι είθισται… Και εμείς σε κάποια acts το κάνουμε το playback.
Σ.Φ.: Ωραία, ωραία, εντάξει. Δικαίωμα σας είναι αυτό να το κάνετε. Άμα ήταν έτσι γιατί δεν το κάνατε και εσείς αφού είθισται;
Κ.Λ.: Γιατί η Αλεξάνδρα εδω διαγωνίζεται για τη φωνάρα της, το κορίτσι μου