Η Konami ανακοίνωσε οτι θα διορθώσει το eFootball 2022: «Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη» (vid)

Newsroom
Η Konami ανακοίνωσε οτι θα διορθώσει το eFootball 2022: «Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη» (vid)
Ο σάλος που δημιουργήθηκε στα πρόσωπα και στην κίνηση των παικτών του eFootball 2022, ανάγκασαν την Konami να ζητήσει συγγνώμη.

Από την μέρα που κυκλοφόρησε το eFootball 2022, τα social media έχουν γεμίσει με εικόνες τα προβλήματα που παρουσιάζει το παιχνίδι, τα οποία είναι ουκ ολίγα σε αρκετούς τομείς.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, να έχει χαμηλή βαθμολογία στο Steam, καθώς άπαντες έχουν απογοητευτεί από τα bugs που εμφανίζονται.

Cristiano

Ο σάλος που δημιουργήθηκε, ανάγκασε την Ιαπωνική εταιρία να εκδόσει ανακοίνωση με την οποία ζητάει ταπεινά συγγνώμη και να δεσμευτεί πως με το update που θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα, θα διορθωθούν τα προβλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Μετά την κυκλοφορία του eFootball 2022, έχουμε λάβει αρκετά παράπονα για το balance του παιχνιδιού που περιλαμβάνουν την ταχύτητα της πάσας και την άμυνα. Επίσης, αναγνωρίζουμε τα προβλήματα στα cutscenes, στα πρόσωπα των παικτών, στην κίνηση του και στην συμπεριφορά της μπάλας.

Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη για τα προβλήματα και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πάντες πως παίρνουμε σοβαρά όλα τα ζητήματα του παιχνιδιού και θα διορθώσουμε την τρέχουσα κατάσταση. Από την επόμενη εβδομάδα θα προετοιμαστούμε για ένα update τον Οκτώβριο. Ελπίζουμε να συνεχίσετε την υποστήριξη του eFootball 2022».