Δαιμόνια γιαγιά χαράζει με κλειδί αυτοκίνητο για τη θέση πάρκινγκ, μόνο που είναι Tesla και έχει κάμερα (vid)

Newsroom
Δαιμόνια γιαγιά χαράζει με κλειδί αυτοκίνητο για τη θέση πάρκινγκ, μόνο που είναι Tesla και έχει κάμερα (vid)
Τρεις φορές πέρασε και χάραξε με το κλειδί το Tesla και οι 4 κάμερες κατέγραψαν τα πάντα.

Ζημιά ύψους 8.000 δολαρίων προξένησε μία γιαγιά σε ένα αυτοκίνητο, γιατί πίστεψε πως της πήραν τη θέση πάρκινγκ. Μόνο που για κακή της τύχη το αυτοκίνητο ήταν Tesla και έχει κάμερα η οποία την έχει καταγράψει.

Η Amanda Aubin, η ιδιοκτήτρια του Tesla, πάρκαρε σε κενή θέση στο Baton Rouge και την ακολούθησε ένα κόκκινο αυτοκίνητο.

Μια γυναίκα με ροζ πουκάμισο με το μισό πρόσωπό της καλυμμένο με μαύρη μάσκα, βγαίνει από το κόκκινο αυτοκίνητό της και πηγαίνει στο Tesla όπου με το κλειδί της ξεκινά να το χαράζει.

Η γυναίκα με το ροζ πουκάμισο κάνει την εμφάνισή της ξανά για να χαράξει το αυτοκίνητο και συνολικά πέρασε τρεις φορές.

Η Aubin είπε στο WAFB ότι λίγα λεπτά πριν, η εν λόγω γυναίκα και η ίδια είχαν στόχο τον ίδιο χώρο στάθμευσης, ωστόσο, η Aubin ήταν σε τέτοια θέση ώστε να μπορέσει να παρκάρει πρώτη.

«Έφτασα πρώτη εκεί και εκείνη στάθμευσε σε άλλο σημείο. Έτσι, ήμουν, εντάξει, δεν υπήρχε κανένα κανένα θέμα», είπε η Aubin, η οποία όταν επέστρεψε 45 λεπτά αργότερα, βρήκε τις γρατζουνιές στην πόρτα του αυτοκινήτου της.

«Είναι ασήμαντο και παιδικό. Θέλω να πω... Αυτό προέρχεται από μια ενήλικη γυναίκα. Είναι γελοίο. Θα μπορούσε να μου είχε αφήσει ένα σημείωμα, αν ήταν τόσο θυμωμένη μαζί μου», πρόσθεσε που συμπλήρωσε πως η ζημιά είναι ύψους 8.000 δολαρίων.

Βέβαια, η εν λόγω κυρία, δεν γνώριζε μάλλον πως τα Tesla έχουν κάμερα και έχει καταγραφεί κάθε της κίνηση, το πρόσωπό της, τα πάντα και το υλικό παραδόθηκε στην αστυνομία.

Τα Tesla διαθέτουν κάμερες μπροστινής και πίσω, τόσο αριστερής όσο και δεξιάς πόρτας που ειδοποιούν τους ιδιοκτήτες όταν γίνεται αντιληπτή μια απειλή.

Εάν θεωρηθεί «σημαντική απειλή», οι κάμερες του αυτοκινήτου θα καταγράψουν τη δραστηριότητα, το σύστημα συναγερμού θα ενεργοποιηθεί και ο ιδιοκτήτης θα λάβει μια ειδοποίηση από την εφαρμογή Tesla, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας.