Δωρεάν δοκιμή του FIFA 22 από σήμερα

Παύλος Παπαπαύλου
Δωρεάν δοκιμή του FIFA 22 από σήμερα
Η πρώιμη πρόσβαση στο παιχνίδι της EA Sports ξεκινάει από το απόγευμα.

Οι φίλοι του ψηφιακού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δωρεάν από σήμερα το FIFA 22 της EA Sports. H προσφορά αυτή ισχύει μέσα από την πλατφόρμα EA Play ή μέσω συνδρομής στην υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate.

Το EA Play είναι η συνδρομητική υπηρεσία της γνωστής εκδότριας εταιρείας που προσφέρει δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα, αλλά και πρώιμη πρόσβαση σε νέες κυκλοφορίες και καλύπτει τους κατόχους PC, PlayStation και Xbox. Το Xbox Game Pass Ultimate είναι κάτι αντίστοιχο για τις κονσόλες Xbox και το PC, αλλά περιλαμβάνει και στις παροχές του πρόσβαση στα παιχνίδια του EA Play.

Το FIFA 22 κυκλοφορεί την 1η Οκτωβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Google Stadia, αλλά αν θέλετε να παίξετε για 10 ώρες και να πάρετε μια γεύση, θα έχετε αυτή τη δυνατότητα. Αν μετά από αυτό το demo θελήσετε να μεταφέρετε την πρόοδό σας στον πλήρη τίτλο, θα μπορείτε να το κάνετε, καθώς το save θα παραμείνει στην κονσόλα ή το PC σας και θα είναι συμβατό με την τελική έκδοση.

Το παιχνίδι ξεχωρίζει φέτος χάρη στην τεχνολογία HyperMotion που χρησιμοποιεί τεχνικές machine learning για να δημιουργήσει καλύτερο animation σε πραγματικό χρόνο.