Έξαλλη η Καινούργιου με το Big Brother: «Εμείς δεν πήγαμε σε reality να φιλιόμαστε» (vid)

Newsroom
Έξαλλη η Καινούργιου με το Big Brother: «Εμείς δεν πήγαμε σε reality να φιλιόμαστε» (vid)
Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με όσα είδε να γίνονται στο Big Brother.

Τις σκηνές από το «Big Brother» όπου ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα φιλιούνται συνεχώς και μέσα στο ντους, σχολίασαν στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας τις άκρως ερωτικές σκηνές, εκνευρίστηκε και απαντώντας στα σχόλια των συνεργατών της είπε αρχικά: «Κι εμείς έχουμε υπάρξει 21 και 22, καλά εγώ στα 21 τίποτα, αλλά... δεν πηγαίναμε παιδιά μέσα σε ριάλιτι και να φιλιόμαστε, πείτε...».

«Ρε Γιάννη μου τι λες; Γιάννη σε παρακαλώ, θα βγω από το υπέροχο φόρεμά μου. Γιάννη μου τι λες; Λες αηδίες, αφού δεν τα πιστεύεις. Έχεις μεγαλώσει με αρχές», συνέχισε.

«Αγάπη μου να ερωτευτούν, έχουν μπει σε ένα ριάλιτι... Τι σημαίνει ότι είναι κεραυνοβόλος έρωτας; Να βγουν έξω από το παιχνίδι. Πρέπει να ξεφτιλιστούνε;», επέμεινε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Υπάρχουν παιδιά που δυσκολεύονται πάρα πολύ, δουλεύουν, σπουδάζουν και συντηρούν και τις οικογένειές τους και δεν πηγαίνουν σε ένα ριάλιτι να απαυτωθούν για να αποκτήσουν δημοσιότητα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου με έντονο ύφος.

«Και μικρός να ήσουν, το ξέρεις ότι δεν θα έκανες και το ξέρω κι εγώ καλά», συνέχισε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στον Γιάννη Πουλόπουλο.