Βέρτης: «Την στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο, αν γυρνούσες το χρόνο πίσω, θα έκανες το εμβόλιο ή όχι;»

Newsroom
Βέρτης: «Την στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο, αν γυρνούσες το χρόνο πίσω, θα έκανες το εμβόλιο ή όχι;»
Ο Νίκος Βέρτης μίλησε για τον κορονοϊό και τα όσα ζήσει ο ίδιος χάνοντας αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στο Myradio 104,6 και τη Ναταλία Γερμανού για τον κορονοϊό και το πώς έχασε ένα συγγενικό του πρόσωπο από αυτό. Μάλιστα τόνισε πως πρέπει να φύγει αυτός ο εγωισμός για το εμβόλιο λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είσαι αρνητής, τη στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο και ακούς τη σειρήνα, αν γυρνούσες το χρόνο πίσω τρεις μήνες, θα το έκανες ή όχι;».

Απόσπασμα από όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής προβλήθηκε στην εκπομπή, «Mega Καλημέρα».

Συγκεκριμένα ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε ότι η πρώτη του ξαδέρφη πέθανε από κορονοϊό: «Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται. Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νεότατη, κι έφυγε ξαφνικά. Έχω δει φίλους μου και οικογένειες να είναι αρνητές και ξαφνικά όταν το περνάνε να λένε "τι χαζομάρα έκανα"».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πρέπει να φύγει αυτός ο εγωισμός. Είσαι αρνητής και ξαφνικά έχουν περάσει έξι μέρες και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει γιατί είσαι σε άθλια κατάσταση. Τη στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο και ακούς τη σειρήνα, αν γυρνούσες το χρόνο πίσω τρεις μήνες, θα το έκανες ή όχι;», τόνισε ο Νίκος Βέρτης.

Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που ο γνωστός τραγουδιστής, στο κέντρο που τραγουδάει, έχει προτρέψει από την πίστα τους θαμώνες να εμβολιαστούν και να προσέχουν.