Με νέα εμφάνιση ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Newsroom
Με νέα εμφάνιση ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Το τριφύλλι επέστρεψε με τον κόσμο του στο γήπεδο και με νέα εμφάνιση, αποκλειστικά σχεδιασμένη από την adidas.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επέστρεψαν μετά από πολύ καιρό στο γήπεδο και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα με τη νέα της εμφάνιση από την adidas. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έπαιξε στον πρώτο αγώνα του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», απέναντι στην Partizan Nis Belgrade, φορώντας τη νέα του εντός έδρας εμφάνιση για τη σεζόν 2021/22, την οποία σχεδίασε αποκλειστικά για του Πράσινους η adidas.

Η νέα, εντός έδρας εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχει ως βασικό χρώμα, το κλασικό πράσινο της ομάδας, όμως αυτό που τραβάει όλα τα βλέμματα είναι το μεγάλο, λευκό περίγραμμα τριφυλλιού που είναι σχεδιασμένο στο μπροστινό μέρος της φανέλας. Οι άλλες λεπτομέρειες στην εντός έδρας εμφάνιση, όπως οι τρεις κάθετες ρίγες στα πλαϊνά, είναι κι αυτές σχεδιασμένες σε λευκό χρώμα. Αντίστοιχα, στην εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας, το βασικό χρώμα είναι το λευκό, με το μεγάλο τριφύλλι και τις λεπτομέρειες να έχουν πράσινο χρώμα.

Από πλευράς τεχνολογίας, η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενσωματώνει την καινοτομία AEROREADY της adidas, ώστε να διατηρεί τους αθλητές στεγνούς και άνετους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να τους βοηθάει να φτάνουν στο μέγιστο της απόδοσής τους στο γήπεδο.

Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την σεζόν 2021/22 θα είναι σύντομα διαθέσιμες στο intersport.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα Intersport.