Γονείς του μοντέλου με τα ναρκωτικά: «Αν ήταν ένοχη, θα την πηγαίναμε εμείς μέσα» (vid)

Newsroom
Γονείς του μοντέλου με τα ναρκωτικά: «Αν ήταν ένοχη, θα την πηγαίναμε εμείς μέσα» (vid)
Οι γονείς της 29χρονης που βρέθηκε με ναρκωτικά και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού δηλώνουν βέβαιοι για την αθωότητα του παιδιού της.

Από το ριάλιτι της αγάπης στο κελί των φυλακών Κορυδαλλού. Εκεί βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η 29χρονη πρώην παίκτρια του Power of Love που κατηγορείται με τον σύντροφό της για διακίνηση ναρκωτικών. Πεπεισμένοι για την αθωότητα της είναι οι γονείς της οι οποίοι ξεσπούν μιλώντας στο MEGA.

«Αν δεν ήμουν πεπεισμένη για την αθωότητά της δεν θα την υποστήριζα. Έχω άλλα δύο παιδιά, δεν έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου με αυτές τις Αρχές, με το να μπλέκονται στο εύκολο χρήμα. Αν θεωρούσα ότι η κόρη μου είναι ένοχη, εγώ θα την πήγαινα μέσα», είπε η μητέρα της.

«Αν είχα 1% υπόνοια ότι είναι ένοχη θα ήμουν στον ίδιο δρόμο με τη σύζυγο», πρόσθεσε ο πατέρας του 29χρονου μοντέλου.

Και οι 2 έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν ενημερώθηκαν για την σύλληψη της κόρης τους. «Είμαστε διαλυμένοι. Διαλύθηκα, εγώ ήμουν που δέχτηκα το τηλεφώνημα. Όταν έμαθα ότι είναι στην ΓΑΔΑ, κατέρρευσα», είπε σχετικά η μητέρα της.

Η κυρία Αφροδίτη δηλώνει έτοιμη να κάνει τα πάντα προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να βοηθήσει την κόρη της. «Δεν την έχω δει, μιλάμε μόνο στο τηλέφωνο. Ήταν σε σοκ, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Αν ήταν ένοχη δεν θα έβγαινα να μιλήσω, θα είχα κρυφτεί στο χώμα. Θα γυρίσω τη γη ανάποδα αλλά θα ξεκινήσει από το μηδέν και θα σταθεί στα πόδια της. Είναι δύσκολο και για εμάς και για εκείνη. Θα το παλέψω μέχρι τέλους».

Οι γονείς του μοντέλου ανέφεραν ότι η 29χρονη έκανε λάθος επιλογή συντρόφου ενώ δείγματα για εκείνον είχαν από τις αρχές της σχέσης τους. «Ο πρώτος τους χωρισμός ήταν γι’ αυτό, επειδή ήταν χρήστης, την προσέγγισε είπε ότι την αγαπάει και ότι ήταν ένα παιδικό λάθος. Παίρνει ένα μάθημα αυτή τη στιγμή σκληρό, πολύ σκληρό».

Η 29χρονη προφυλακισμένη που μέχρι πριν από λίγες μέρες ετοίμαζε τον γάμο της με τον 32χρονο δηλώνει αθώα και θύμα του άντρα που ερωτεύτηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο