H Jennifer Aniston νόμιζε πως την ρώτησαν live σε εκπομπή αν είναι πόρνη (vid)

Newsroom
H Jennifer Aniston νόμιζε πως την ρώτησαν live σε εκπομπή αν είναι πόρνη (vid)
Η προφορά της Josie Gibson είχε ως αποτέλεσμα η Jennifer Aniston να ακούσει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που την είχαν ρωτήσει.

Πρωταγωνίστρια σε ένα απίθανο περιστατικό έγινε η Jennifer Aniston κατά την διάρκεια της παρουσίας της στην εκπομπή «This Morning».

Εκεί λοιπόν η Βρετανική προφορά της Josie Gibson, μπέρδεψε κάπως τα πράγματα, καθώς άλλο ρώτησε την πασίγνωστη ηθοποιό και άλλο άκουσε η αυτή.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης λοιπόν, η κουβέντα πήγε social distancing και στο γεγονός οτι ο κόσμος δυσκολεύεται να έχει κοντινές επαφές με τον κόσμο, ρωτώντας την πρωταγωνίστρια των Friends αν είναι hugger. Αν δηλαδή της αρέσουν οι αγκαλιές...

Η προφορά και η μεταφορά του ήχου όμως, άλλαξαν το άκουσμα της συγκεκριμένης λέξης, με αποτέλεσμα αντί για hugger η Jennifer Aniston να ακούσει hooker. Δηλαδή κατάλαβε οτι την ρώτησαν αν είναι πόρνη...

Κάτι που την άφησε έκπληξκτη, πριν καταλάβει το λάθος που είχε γίνει... «Όχι δεν ρώτησααυτό», είπε η Gibson, με την 52χρονη να λέει «Συγγνώμη, μάλλον χαθήκαμε στην μετάφραση. Ήταν μία παρεξήγηση. Ναι μου αρέσουν οι αγκαλιές».

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο...