Απίστευτη διάσωση στα Γιάννενα: Άνδρες της ΔΙΑΣ κρατούσαν με τα χέρια αυτοκίνητο στον γκρεμό (pic)

Newsroom
Απίστευτη διάσωση στα Γιάννενα: Άνδρες της ΔΙΑΣ κρατούσαν με τα χέρια αυτοκίνητο στον γκρεμό (pic)
Μια γυναίκα παραλίγο να πέσει από τον γκρεμό με το αυτοκίνητό της στα Γιάννενα, αλλά οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να την σώσουν.

Ένας απίστευτος απεγκλωβισμός από αυτοκίνητο έγινε στα Γιάννενα, με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να καταφέρνουν να σώσουν μια γυναίκα οδηγό που είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό της πριν αυτό καταλήξει σε γκρεμό .

Πιο συγκεκριμένα ,στην περιοχή Αμπελάκια πάνω από το αεροδρόμιο της πόλης- άγνωστο πώς- μία οδηγός εξετράπη της πορείας της με το όχημά της να παίρνει κλίση κινδυνεύοντας να τουμπάρει και να καταλήξει σε παρακείμενο γκρεμό, σύμφωνα με το epirustv.gr.

Η γυναίκα διατηρώντας την ψυχραιμία της κάλεσε την αστυνομία ζητώντας βοήθεια.

Τροχαίο Γιάννενα

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ ,οι οποίοι βλέποντας το σημείο που βρίσκονταν το όχημα αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο για τη γυναίκα που βρισκόταν στο εσωτερικό του.

Αρχικά κράτησαν για 5-10 λεπτά με τα χέρια τους το αυτοκίνητο φροντίζοντας παράλληλα να καθησυχάζουν την οδηγό .

Αν προσπαθούσαν να βγάλουν τη γυναίκα με την επικίνδυνη κλίση που είχε πάρει το όχημα μία λάθος κίνηση θα μπορούσε να αποβεί μοιραία και έτσι ζήτησαν τη συνδρομή ιδιοκτήτη φορτηγού που βρίσκονταν κοντά στο σημείο ζητώντας του να σταθμεύσει κόντρα στο ΙΧΕ ώστε να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν την οδηγό με ασφάλεια.

Ο ιδιοκτήτης του φορτηγού ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά τους, στάθμευσε το βαρύ όχημα με την καρότσα του κόντρα στο ΙΧΕ και στη συνέχεια οι άνδρες της ΔΙΑΣ με ασφάλεια απεγκλώβισαν τη γυναίκα δίνοντας έτσι τέλος στην περιπέτειά της.