Ενοχλητικός τύπος προσπάθησε να «ρίξει» μια κοπέλα, δίνοντάς της 3 μισά 100δόλαρα (vid)

Newsroom
Ενοχλητικός τύπος προσπάθησε να «ρίξει» μια κοπέλα, δίνοντάς της 3 μισά 100δόλαρα (vid)
Ο συγκεκριμένος τύπος προσπάθησε να... δωροδοκήσει την κοπέλα, λέγοντας πως τα άλλα μισά, θα τα πάρει όταν βγουν.

Μεγάλη... ιδέα για τον εαυτό του είχε ένας τύπος στις ΗΠΑ, ο οποίος θεώρησε οτι με τα χρήματα που διέθετε μπορούσε να ρίξει μία κοπέλα. Μόνο που αυτή του έριξε... πόρτα, όπως εξήγησε στο video που ανέβασε στο TikTok πριν από λίγες ημέρες και έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο προβολές.

Η Cassie Holland, όπως είναι το όνομά της λοιπόν, βρισκόταν σε ένα γήπεδο γκολφ, όταν ο συγκεκριμένος άνδρας την πλησίασε με την παρέα του, κρατώντας ποτά για να την κεράσει.

Ως ένα σημείο δεν υπήρχε πρόβλημα, μέχρι που της ζήτησε να βγουν το βράδυ για φαγητό. Εκείνη αρνήθηκε λέγοντας οτι είχε κανονίσει, με τον ενοχλητικό τύπο να επιμένει, λέγοντας: «ακύρωσέ τα και έλα μαζί μου».

Μάλιστα για να την πείσει, έβγαλε 3 χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων τα έκοψε στην μέσα και έδωσε στην Cassie το μισό μέρος, λέγοντας πως τα άλλα μισά θα τα πάρει αν τον συναντήσει έξω από το καζίνο αργότερα.

«Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο... Ένας άνδρας που προσπαθεί να δωροδοκήσει για να βγει ραντεβού ή ένας άνδρας που προσπαθεί να δωροδοκήσει με μισά χαρτονομίσματα;».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η κοπέλα δεν δέχθηκε και ο συγκεκριμένος τύπος έφυγε με άδεια χέρια και 3 σκισμένα χαρτονομίσματα.

@cassholland

So does this = $150?.... ##cartgirl ##golfer ##golftiktok ##golf ##golflife ##CinderellaMovie

♬ original sound - Cassie Holland