Σφίγγει ο κλοιός για το μοντέλο μετά την άρση απορρήτου των κινητών

Newsroom
Σφίγγει ο κλοιός για το μοντέλο μετά την άρση απορρήτου των κινητών
Σφίγγει ο κλοιος για το μοντέλο και το σύντροφό της για την υπόθεση της κοκαϊνης, μετά την άρση του απορρήτου των κινητών τηλεφώνων τους.

Το δρόμο για τον ανακριτή παίρνουν το πρωί της Δευτέρας η παίκτρια του Power of Love, όπως επίσης και ο σύντροφός της, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Η Αστυνομία είχε τις ανώνυμες πληροφορίες από άτομο που την διατήρησε φοβούμενο για την ασφάλειά του, ότι διακινούν κοκαΐνη σε μαγαζιά και μετά τη διακριτική τους παρακολούθηση επί μία εβδομάδα, προχώρησε στη σύλληψή τους, σε μία υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση σε σχέση με την ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας που βρέθηκε.

Εικάζεται ότι το ζευγάρι αποτελεί μέλος ενός μεγαλύτερου κυκλώματος και για το λόγο αυτό, oι αρχές προχώρησαν σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κινητών τηλεφώνων τους για να προκύψουν ενδεχομένως έτσι πρόσθετα στοιχεία.

Σε σχέση με το ότι το μοντέλο- παίκτρια ριάλιτι, ισχυρίσθηκε ότι δεν είχε ιδέα για τα ναρκωτικά, απλώς μετέφερε το περιεχόμενο έχοντας άγνοια για το τι ήταν, θεωρούν ότι το επιχείρημα δεν μπορεί να ευσταθεί, καθώς μιλάμε για μεγάλη ποσότητα, την οποία δεν θα μπορούσαν να της εμπιστευθούν, σε ένα άτομο που όπως ισχυρίσθηκε, δεν γνώριζε περί τίνος επρόκειτο...

Μιλώντας στο MEGA, η συμπαίκτριά της στο ριάλιτι και φίλη της Ρένια Τσακίρη, δήλωσε έκπληκτη όταν άκουσε το περιστατικό, τονίζοντας ότι: «Τα είχαμε βρει στο παιχνίδι, αλλά μετά έγιναν κάποιες παρεξηγήσεις και δεν κάναμε παρέα. Πριν από μερικούς μήνες συναντηθήκαμε σε ένα event τυχαία και μιλήσαμε, τα βρήκαμε. Είναι δυναμική γυναίκα, έξυπνη, διπλωμάτης. Ένιωσα μεγάλη έκπληξη με όλο αυτό που άκουσα και έμαθα. Σοκαρίστηκα και έμεινα έκπληκτη από όλο αυτό. Δεν μου έδωσε ποτέ τέτοια εικόνα μέσα στο παιχνίδι».