Τρακτέρ ανέβασε στην καρότσα τον Λιβανό και τους συνεργάτες του και τους έκανε ξενάγηση στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή (vid)

Newsroom
Τρακτέρ ανέβασε στην καρότσα τον Λιβανό και τους συνεργάτες του και τους έκανε ξενάγηση στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή (vid)
Στο πλαίσιο της ξενάγησής τους ανέβηκαν σε μια καρότσα.

Viral έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες στα social media ένα στιγμιότυπο από την ξενάγηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού και των συνεργατών του στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, καθώς κάθονται σε καρότσα ενός τρακτέρ.

Συγκεκριμένα, την Αμερικανική Γεωργική Σχολή επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης (9/9) ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος πραγματοποίησε συναντήσεις και επισκέψεις, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Τον υπουργό υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΑΓΣ, Dr. Jeff Lansdale με στελέχη της σχολής και η Αμερικανίδα πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Ελίζαμπεθ Λι, ενώ κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, η οποία διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα, ενημερώθηκε για τις εγκαταστάσεις, το έργο που προσφέρει η Γεωργική Σχολή, τους μαθητές, τα καινοτόμα προγράμματα μάθησης αλλά και για το εργαστήριο του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας, το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις και είναι ένα από τα δύο στην Ευρώπη, με το δεύτερο να βρίσκεται στο Παρίσι, σύμφωνα με το GRtimes.gr.

Η ξενάγηση έγινε πάνω σε τρακτέρ

Στη συνέχεια, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετακινήθηκε με τους ανθρώπους της σχολής και τους συνεργάτες του, καθήμενος στην καρότσα ενός τρακτέρ έως και το αγρόκτημα και των χώρο που βρίσκονται τα θερμοκήπια.