Χρήστος Δάντης: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, παρεξηγήθηκε η ανάρτησή μου» (vid)

Newsroom
Χρήστος Δάντης: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, παρεξηγήθηκε η ανάρτησή μου» (vid)
Ο Χρήστος Δάντης διευκρίνισε ότι δεν είναι αντιεμβολιαστής λέγοντας ότι η ανάρτησή του παρεξηγήθηκε.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε ο Χρήστος Δάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πώς χάλασε μια σημαντική συνεργασία επειδή καθυστέρησε να πάει σε μια συνέντευξη, μίλησε για τις δυσκολίες της περιόδου με τον κορονοϊό και πολλά ακόμα.

«Έχω κάνει 4 παραστάσεις μέσα σε 1,5 χρόνο, που τις έκανα πέρυσι το καλοκαίρι. Φέτος όλες οι συναυλίες αναβλήθηκαν ή ακυρώθηκαν λόγω των μέτρων. Είναι οδυνηρή η κατάσταση για εμάς», ανέφερε ο Χρήστος Δάντης για τις δυσκολίες που βιώνουν οι τραγουδιστές την περίοδο της πανδημίας.

«Παρεξηγήθηκε κάποια ανάρτηση που έκανα. Θεώρησαν ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ενώ είμαι εμβολιασμένος. Είμαι υπέρ του εμβολιασμού αλλά υπέρ και των ανθρώπων που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν για το δικό τους λόγο», σημείωσε ο τραγουδιστής σχετικά με ανάρτησή του που προκάλεσε αντιδράσεις.

Απαντώντας στο ποιο τραγούδι από όσα έχει ερμηνεύσει εξακολουθεί να τον συγκινεί, είπε: «Είναι πολλά τραγούδια. Αλλά νομίζω ότι το τραγούδι που με έχει στοιχειώσει είναι “Το παλιό μου παλτό”».

Μιλώντας για τις συνεργασίες που τον «σημάδεψαν» ανέφερε: «Είχα πολύ ωραίες και ευχάριστες συνεργασίες. Με τον Βασίλη Καρρά, που τώρα του έχω γράψει ένα τραγούδι που θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου, τον Κώστα Τουρνά, τον Αντώνη Ρέμο, το Νίκο Κουρκούλη, το Γιάννης Πάριος, το Ντέμη Ρούσσο. Και με την Έλενα Παπαρίζου θα ξανασυνεργαζόμουν».

Σχετικά με το αν του είχε δοθεί ευκαιρία για καριέρα στο εξωτερικό, απάντησε: «Μου είχε δοθεί η ευκαιρία για το εξωτερικό, αλλά κάτι συνέβη στις διαπραγματεύσεις τότε. Μαζί με αυτό, συνέβη ένα άσχημο συμβάν που χάλασα την εικόνα μου στους δημοσιογράφους. Στην Αγγλία είχα μια συνέντευξη στο MTV και άργησα πάρα πολύ να πάω γιατί το προηγούμενο βράδυ είχα μια υποχρέωση και είχα αργήσει πολύ να κοιμηθώ».

Αναφερόμενος, τέλος, στο γιο του, Χριστόφορο, που επίσης ασχολείται με τον καλλιτεχνικό χώρο, είπε: «Δεν έδωσα καμία συμβουλή στο γιο μου, προσπάθησα να είμαι σα φάντασμα γύρω του και να παρακολουθώ, και αν συμβεί κάτι να τον προφυλάξω με τη γνώμη μου. Αλλά συμβουλές δε δίνω, δεν κάνω τον έξυπνο».