Ρέμος για Παντελίδη και Mad Clip: «Δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία»

Newsroom
Ρέμος για Παντελίδη και Mad Clip: «Δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία»
Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για τον Mad Clip που έχασε την ζωή του σε τροχαίο, όπως και ο Παντελής Παντελίδης.

O Αντώνης Ρέμος έδωσε χτες (5/9) μια συναυλία μετά από αρκετό καιρό λόγω της πανδημίας και σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον θάνατο του Mad Clip, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο, όπως και ο Παντελής Παντελίδης.

Για τον Mad Clip και τον Παντελή Παντελίδη, ο Αντώνης Ρέμος είπε: «Δυστυχώς και γι’ αυτόν, όπως και πιο παλιά για το φίλο μου τον Παντελή, δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Ας το δουν αυτό τα νέα τα παιδιά ότι μπορεί να μην τους δοθεί και δεύτερη ευκαιρία. Ας δουν ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί».

«Σας ευχαριστώ που καλύπτετε την πρώτη μου συναυλία μετά από δύο χρόνια. Έχω πάρα πολύ άγχος. Η παύση που έκανα με επηρέασε πάρα πολύ , είχα κι εγώ πάρα πολλές μεταπτώσεις. Στο σπίτι δεν τραγουδούσα καθόλου. Ελπίζω η κόρη μου να μην έχει πάρει τη φωνή μου, δεν τη βλέπω να της αρέσει το τραγούδι. Πιο πολύ με το μπαλέτο της ασχολείται, είναι πολύ μικρή ακόμα, είναι 6,5 ετών», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο τραγουδιστής συνέχισε: «Δεύτερο παιδί… στην επόμενη καραντίνα. Η πιο αμήχανη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν με πρωτοάκουσε η κόρη μου. Η Υβόννη καλώς έκανε τηλεόραση, τη χάρηκα πάρα πολύ, πιστεύω ότι ο κόσμος την αγάπησε και την αγαπάει πάρα πολύ, της ταιριάζει πολύ και εύχομαι να τη δω σύντομα ξανά».