Ιδιοκτήτης πρακτορείου στην Ιταλία συνελήφθη στο αεροδρόμιο έχοντας αρπάξει πρώτα κερδισμένο δελτίο (vid)

Newsroom
Ιδιοκτήτης πρακτορείου στην Ιταλία συνελήφθη στο αεροδρόμιο έχοντας αρπάξει πρώτα κερδισμένο δελτίο (vid)
Ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου στην Ιταλία προσπάθησε να διαφύγει από τη χώρα, αφού πρώτα έκλεψε ένα τυχερό δελτίο ηλικιωμένης, αξίας 500 χιλιάδων ευρώ.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Ιταλία αγόρασε δύο «ξυστά» από ένα κατάστημα καπνών στη Νάπολη που λειτουργούσε και ως πρακτορείο. Έξυσε επί τόπου τα δελτία και όταν συνειδητοποίησε ότι το ένα από τα δύο της έδινε 500.000 ευρώ, ζήτησε από έναν υπάλληλο να το τσεκάρει.

Ο υπάλληλος με τη σειρά του έδωσε το δελτίο στον ιδιοκτήτη του καταστήματος για τον τελικό έλεγχο, ωστόσο ο τελευταίος, το άρπαξε και έφυγε με την μηχανή του τρέχοντας.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία προκειμένου να βρεθεί ο ιδιοκτήτης με το κλεμμένο δελτίο. Μετά από ένα 24ώρο ο Ιταλός ιδιοκτήτης εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης, ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τις Κανάριες Νήσους. Μετά από έρευνα πάντως, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε μαζί του, το τυχερό «ξυστό».

Το δελτίο δεν βρέθηκε, ωστόσο οι αρμόδιοι υπεύθυνοι έχουν «παγώσει» την πληρωμή όλων των τυχερών δελτίων που πωλήθηκαν στο συγκεκριμένο κατάστημα για να αποτρέψουν την εξαργύρωση.

Σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, ο υπαίτιος κλοπής φέρεται να κατέθεσε το πολύτιμο ξυστό, σε τράπεζα της Λατίνα (73 χιλιόμετρα νότια της Ρώμης) πριν προσπαθήσει να αναχωρήσει για τις Κανάριες Νήσους.