Σκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τον ανασχηματισμό: «Εξαγοράζει στελέχη έναντι θέσεων»

Σκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τον ανασχηματισμό: «Εξαγοράζει στελέχη έναντι θέσεων»
Καυστική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε το πρωί από την κυβέρνηση.

Με πολύ σκληρή γλώσσα σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τις αλλαγές στην κυβέρνηση μετά τον πρωινό ανασχηματισμό.

Σε αυτή χαρακτηρίζει ακροδεξιό τον Θανάση Πλεύρη που αναλαμβάνει το Υπουργείο Υγείας, καυτηριάζει την μετακίνηση του Βασίλη Κικίλια και την αποχώρηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ παράλληλα μιλάει για εξαγορά στελεχών έναντι θέσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Ο κ. Μητσοτάκης με τις επιλογές του ομολόγησε κυνικά την παταγώδη αποτυχία του. Πανηγύριζε για την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας και έδιωξε τον κ. Κικίλια για να βάλει έναν ακροδεξιό. Πανηγύριζε γιατί «ο σχεδιασμός στις πυρκαγιές πέτυχε» και έδιωξε τους αρμόδιους υπουργούς.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης τιμά την οικογενειακή παράδοση της αποστασίας. Κάτω από την πίεση για την παταγώδη αποτυχία του στις πυρκαγιές και αφού το επιτελικό κράτος των αρίστων άφησε να καεί η μισή χώρα σε συνθήκες άπνοιας, τώρα αναζητά σωσίβιο σε εξαγορά στελεχών έναντι θέσεων, με τη πρόφαση της δήθεν συναίνεσης.

Όποια πρόσωπα όμως και να αλλάξει η αποτυχία έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης. Και οι πολίτες αντιμετωπίζουν την παταγώδη αποτυχία του κ. Μητσοτάκη στην καθημερινότητά τους.