Ροντέο Πέτσα με νοσηλεύτρια στον αέρα του Mega: «Εγώ εκφράζω τον Πολάκη; Δεν ντρέπεστε;» (vid)

Ροντέο Πέτσα με νοσηλεύτρια στον αέρα του Mega: «Εγώ εκφράζω τον Πολάκη; Δεν ντρέπεστε;» (vid)
Χαμός στον αέρα του Mega μεταξύ του Στέλιου Πέτσα και νοσηλεύτριας του Ευαγγελισμού για την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό.

Γεμάτη ένταση ήταν η συζήτηση που έκανε το πρωί του Σαββάτου ο Στέλιος Πέτσας με την νοσηλεύτρια του Ευαγγελισμού, Φωτεινή Καρυστινάκη με αφορμή την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στον τομέα της υγείας.

Η συγκεκριμένη αφού ξεκαθάρισε οτι έχει κάνει το εμβόλιο αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που θα έχουν από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου όσοι δεν πράξουν το ίδιο, λέγοντας πως θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία που θα έχει ως αποτέλεσμα την απόλυσή τους.

Κάπου εκεί τα αίματα άρχισαν να ανάβουν, με την κ. Καρυστινάκη να κάνει αναφορά στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή όπου συνέκρινε τους νεκρούς της πυρκαγιάς στα Μάτι με τα καμένα στρέμματα από τις πρόσφατες φωτιές στην χώρα.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών όταν πήρε τον λόγο είπε πως αυτή είναι αντικυβερνητική συνδικαλιστική στάση, λέγοντας πως εκφράζει την πολιτική του Παύλου Πολάκη. Κάτι που προκάλεσε την έκρηξη της νοσηλεύτριας...

Δείτε από το 7:50 του παρακάτω video...