Στα 17 του ήταν άστεγος και στα 23 έχει επιχείρηση που βγάζει 2 εκατ. ετησίως (pics)

Στα 17 του ήταν άστεγος και στα 23 έχει επιχείρηση που βγάζει 2 εκατ. ετησίως (pics)
Η ιστορία του Harry Sanders, ο οποίος έμενε στον δρόμο και 5 χρόνια μετά βγάζει εκατομμύρια κάθε χρόνο.

Υπάρχουν κάποιες ιστορίες που θα πρέπει να αποτελούν έμπνευση για τους νέους ανθρώπους, προκειμένου να κυνηγούν τα όνειρά του και να τα κάνουν πραγματικότητα.

Μία τέτοια είναι και του Harry Sanders. Του νεαρού από την Μελβούρνη της Αυστραλίας, ο οποίος πριν μερικά χρόνια ήταν άστεγος και τώρα διοικεί μία επιχείρηση που αποφέρει εκατομμύρια κέρδη.

Τα δύσκολα χρόνια

Για να τα καταφέρει, χρειάστηκε να περάσει πολλά και δύσκολα χρόνια. Στα 17 του, έφυγε από το σπίτι όταν χώρισαν οι γονείς του και αν δεν έμενε σε κάποιον φίλο του, κοιμόταν στον δρόμο και κάτω από γέφυρες για να προστατεύεται.

Τότε είχε στο όνομά του μία εταιρία SEO που είχε ιδρύσει ως μαθητής και την οποία ετοιμαζόταν να κλείσει, θεωρώντας οτι δεν είχε κανένα νόημα πλέον. Ευτυχώς δεν το έκανε. Δεν το έβαλε κάτω και η ζωή τον δικαίωσε...

Πλέον έχει στην κατοχή του μία εταιρία που αξίζει περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια και του αποφέρει κέρδη ύψους 2 εκατομμυρίων κάθε χρόνο.

Το τρελό ταξίδι

Μιλώντας για αυτό το τρελό ταξίδι της ζωής του όπου έφτασε από το ένα άκρο στο άλλο, είπε: «Το να πηγαίνεις από το μηδέν στο να κάνεις ταξίδια με αεροπλάνα και να έχεις όλες αυτές τις ανέσεις, είναι σουρεαλιστικό. Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που προσπαθούσα να μαζέψω 10 δολάρια για να φάω. Το να βγάζω όλα αυτά τα λεφτά είναι ωραίο, αλλά δεν μου φαίνεται αληθινό. Έχω μία εταιρία που βγάζει εκατομμύρια, αλλά ακόμα ρωτάω τον εαυτό μου "το θέλεις πραγματικά αυτό το μπρέτσελ;"».

Παρά την μεγάλη επιτυχία του όμως, δεν νιώθει ξεχωριστός: «Και άλλοι νέοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν το ίδιο. Δεν είναι ξεχωριστός ή κάποια ιδιοφυΐα. Απλά προσπάθησα», τόνισε και συμπλήρωσε: «Θα έλεγα στα νέα παιδιά να είναι ο εαυτός τους. Να ντύνονται όπως νιώθουν άνετα. Το να είσαι 21 και να φοράς ακριβό κουστούμι δεν στέλνει το σωστό μήνυμα».