Επίμονος θαυμαστής «ενοχλούσε» όλη μέρα την Έλενα Ασημακοπούλου που φώναξε την αστυνομία: «Το όχι είναι… ΟΧΙ» (pics)

Επίμονος θαυμαστής «ενοχλούσε» όλη μέρα την Έλενα Ασημακοπούλου που φώναξε την αστυνομία: «Το όχι είναι… ΟΧΙ» (pics)
Η πρώην ηθοποιός και σύζυγος του Μπρούνο Τσιρίλο που είχε παίξει στην ΑΕΚ, γνωστοποίησε τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε με επίμονο θαυμαστή της.

Μια δυσάρεστη εμπειρία βίωσε η Έλενα Ασημακοπούλου, πρώην ηθοποιός και σύζυγος του Μπρούνο Τσιρίλο που είχε παίξει στην ΑΕΚ, καθώς επίμονος θαυμαστής την «πολιορκούσε» όλη μέρα και δεν έφευγε μετά τις απανωτές αρνήσεις της, αρχικά να συναντηθούν από κοντά και εν συνεχεία να του ανοίξει και να μπει στο μαγαζί που διατηρεί.

Η Έλενα Ασημακοπούλου, όπως η ίδια γνωστοποίησε με stories της, βρισκόταν στο κατάστημα με υποδήματα που διατηρεί στον Ωρωπό, το οποίο ήταν κλειστό, αλλά ήταν μέσα και ετοίμαζε τις παραγγελίας από το e-shop.

3

Αρχικά, ο «θαυμαστής» την πήρε τηλέφωνο την προηγούμενη Δευτέρα και της ζήτησε να συναντηθούν. Εκείνη αρνήθηκε. Σήμερα, Παρασκευή (27/8) της κτύπησε το κουδούνι στο μαγαζί και ενώ ήταν κλειστά, της είπε ότι θέλει να την γνωρίσει.

Στη συνέχεια πήγε ξανά και της είπε ότι ήθελε να ψωνίσει και επιμένει να του ανοίξει την πόρτα για να της μιλήσει.

1

Κάπου εκεί, αφού φοβόταν καθώς ήταν και μόνη της, κάλεσε την αστυνομία, αλλά το κατάλαβε και έφυγε. Έμαθε αργότερα πως ήταν στημένος από το πρωί έξω από το μαγαζί.

Η Έλενα Ασημακοπούλου έκλεισε τα stories της με τη συμβουλή: «Να προσέχετε, να μιλάτε, να ζητάτε τη βοήθεια της αστυνομίας. Και όταν λέμε όχι είναι… ΟΧΙ».

3