Θρίλερ στην Ερέτρια: Δολοφονία ή αυτοκτονία του Αστυνομικού Διοικητή; (vid)

Θρίλερ στην Ερέτρια: Δολοφονία ή αυτοκτονία του Αστυνομικού Διοικητή; (vid)
Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ από χθες το βράδυ, μετά τον εντοπισμού του νεκρού Αστυνομικού Διοικητή του Α.Τ Ερέτριας.

Ένα θρίλερ για γερά... νεύρα εκτυλίσσεται από χθες το βράδυ στην Ερέτρια μετά τον εντοπισμό του νεκρού σώματος του διοικητή του αστυνομικού τμήματος.

Θυμίζουμε πως ο 30χρονος αστυνομικός βρέθηκε από πολίτη μέσα στο αυτοκίνητό του, σε κοντινή απόσταση από το Α.Τ, έχοντας μία σφαίρα στο κεφάλι.

Το σκηνικό που υπήρχε στο σημείο παρέπεμπε σε αυτοκτονία, καθώς το υπηρεσιακό του όπλο ήταν πεσμένο δίπλα του, όμως ήταν πραγματικά έτσι;

Τα ερωτηματικά...

Οι αμφιβολίες που εκφράζουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ που έφτασαν από την Αθήνα για να ερευνήσουν την υπόθεση, αυξάνονται ώρα με την ώρα.

Και αυτό υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν οτι δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει.

Πρώτον, πριν από περίπου δύο μήνες, η σύζυγός του που τον έψαχνε από το μεσημέρι, είχε φέρει στη ζωή ένα υγιέστατο μωράκι.

Δεύτερον, ούτε σε συγγενείς, ούτε σε φίλους, ούτε σε συναδέλφους είχε δείξει το παραμικρό σημάδι πως σκεφτόταν να προβεί σε μία τέτοια ενέργεια.

Και τρίτον, μέχρι την τελευταία στιγμή, δηλαδή στις 15:00 που έφυγε από το αστυνομικό τμήμα, συντόνιζε τα μέτρα για μία πολιτιστική εκδήλωση που θα γινόταν στην περιοχή το Σάββατο.