Πατέρας γδύθηκε μπροστά στο σχολικό συμβούλιο για την υπεράσπιση της μάσκας (vid)

Πατέρας γδύθηκε μπροστά στο σχολικό συμβούλιο για την υπεράσπιση της μάσκας (vid)
Ο Τζέιμς Άκερς προκειμένου να δείξει πως πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες σε μια κοινωνία, έβγαλε τα ρούχα του μπροστά στο σχολικό συμβούλιο.

Έναν πρωτότυπο και συνάμα ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ένας πατέρας, στο σχολικό συμβούλιο, για να δείξει ότι είναι η απαραίτητη η μάσκα, τη στιγμή που η μετάλλαξη Δέλτα μαστίζει τις ΗΠΑ, αλλά και να πει ότι «πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες».

Σύμφωνα με την «Independent», ένας πατέρας στο Τέξας, ο Τζέιμς Άκερς, προκειμένου να υποστηρίξει τη χρήση μάσκας στα σχολεία, ώστε να προφυλαχθούν τα παιδιά από τη μετάλλαξη Δέλτα, δεν δίστασε να γδυθεί μπροστά στο σχολικό συμβούλιο, λέγοντας: «Ακολουθούμε κανόνες για κάποιον συγκεκριμένο λόγο» είπε και ξεκίνησε να βγάζει τα ρούχα του.

«Στην δουλειά μου με αναγκάζουν να φοράω αυτό το πουκάμισο και αυτή την γραβάτα. Το μισώ» ανέφερε βγάζοντάς τα, όσο εξηγούσε πως σε μια κοινωνία υπάρχουν κανόνες τους οποίους και θα πρέπει να τους τηρούμε για την προστασία και την άνεση των συνανθρώπων μας.

«Είναι απλά ένα πρωτόκολλο, παιδιά. Ακολουθούμε κανόνες για κάποιον συγκεκριμένο λόγο», είπε στο συμβούλιο, με τα μέλη του, να του ζητάνε να φορέσει και πάλι τα ρούχα του.