Βασιλακόπουλος: «Με απειλούν οτι θα με σπάσουν στο ξύλο» (vid)

Βασιλακόπουλος: «Με απειλούν οτι θα με σπάσουν στο ξύλο» (vid)
O Θεόδωρος Βασιλακόπουλος αποκάλυψε οτι δέχεται σοβαρές απειλές για τις θέσεις του σχετικά με τον εμβολιασμό.

Μετά τον καθηγητή Νίκο Τζανάκη και ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος δέχεται απειλές κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητά τους.

Αυτό αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Mega». «Εγώ δέχομαι άπειρες απειλές. Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και βρίζουν την γραμματέα μου. Απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια… Η πανδημια εχει τρελάνει τον κόσμο».

Ο Μπιλ Γκέιτς

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, αναφέρθηκε και στις θεωρίες συνομωσίας για το τσιπάκι του Μπιλ Γκέιτς, λέγοντας: «Έκαναν προχθές μία διαμαρτυρία κάποιοι εργαζόμενοι που δεν εήθελαν να εμβολιαστούν έξω από το Μαμάτσειο. Υπήρχε πλακάτ που έλεγε δεν θα περάσει ο Μπιλ Γκέιτς το τσιπάκι του. Θέλω να τους πω ότι ο Μπιλ Γκέιτς στα σίγουρα δεν ασχολείται με το Μαμάτσειο. Με πήρε τηλέφωνο, μου το είπε ξεκάθαρα, «δεν ασχολούμαι με το Μαμάτσειο!».

«Ειλικρινώς, έχω μεγάλη απορία, με ποιο επιχείρημα οι άνθρωποι, που κινδυνεύουν να κολλήσουν οι ίδιοι μεταφέροντας έναν ασθενή με κορωνοϊό, δεν έχουν εμβολιαστεί για να προστατεύσουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά την οικογένειά τους; Ειλικρινά, για το καλό το δικό τους, δεν πρέπει να είναι προστατευμένοι;», αναρωτήθηκε ο κ. Βασιλακόπουλος.

«Δεν θα ήθελα ούτε ένας υγειονομικός να βγει σε αναστολή εργασίας. Το μόνο απλό είναι να κάνει ένα τσιμπηματάκι. Η πληροφορόρηση που πρέπει να έχουμε πρέπει να είναι από τους επίσημους φορείς, όχι από το ίντερνετ».

Ο κ. Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική διαμάχη που είχε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Ιδιαίτερα, τόνισε ξανά πως το εμβόλιο είναι εκείνο που παρέχει προστασία έναντι του κορωνοϊού.

«Βγηκα με ένα συνάδελφο, στην εκπομπή του κ. Ευαγγελάτου, ο οποίος υποστήριξε ότι η ανοσία που αφήνει η φυσική λοίμωξη είναι πιο ισχυρή από το εμβόλιο. Υπάρχει μεγάλο ποστ του ΠΟΥ που λέει ακριβώς το αντίθετο, ότι είσαι πολύ πιο προστατευμένος αν έχεις κάνει το εμβόλιο. Με παραπληροφόρηση δεν μπορούμε να πάμε μπροστά σαν κοινωνία».