Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Βάνα Μπάρμπα, θα υποβληθεί σε χειρουργείο: «Κακό καλοκαίρι δύσκολο… πάμε παρακάτω»

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Βάνα Μπάρμπα, θα υποβληθεί σε χειρουργείο: «Κακό καλοκαίρι δύσκολο… πάμε παρακάτω»
Σοβαρό ατύχημα για τη Βάνα Μπάρμπα η οποία θα χειρουργηθεί σε νοσοκομείο στη Βούλα.

Η Βάνα Μπάρμπα είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της και να χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook, η γνωστή ηθοποιός την Κυριακή βρέθηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, για να παρακολουθήσει την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης»

Αποχωρώντας γλίστρησε και υπέστη πολλαπλά κατάγματα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους και από εκεί στη Βούλα, όπου και θα πρέπει να χειρουργηθεί.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook για την εγχείρηση στην οποία θα υποβληθεί: «Λοιπόν όσα φέρνει η στιγμή.. δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος… Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση.. Προμηθέας δεσμώτης… με ενθουσιασμό το χειροκρότημα… και μετά ένα αστείο γλίστρημα και…να το, το κακό.. πολλαπλά. Κατάγματα.. και τώρα εγχείρηση… θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο αργούς και τώρα τον κ Βουγιουκλάκη.. και τους θεράποντες γιατρούς στη Βούλα…. κακό καλοκαίρι δύσκολο…. πάμε παρακάτω.. έχει ο θεός… να μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκά μου συμπαράσταση καν οι κουμπάροι μου Στράτος και Σοφία .. και ο φίλος μου Πάρις Αμοργιανός…. τους ταλαιπώρησε τόσο… αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ Χρήστο που πήγε και μας έφερε.. ο Έλληνας έχει φιλότιμο.. μέσα του. Αυτό είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν…».