Μάρτυρας 300 εκτελέσεων θυμάται τα «τελευταία λόγια» που την στοιχειώνουν ακόμα (pics)

Μάρτυρας 300 εκτελέσεων θυμάται τα «τελευταία λόγια» που την στοιχειώνουν ακόμα (pics)
Η Michelle Lyons έχει δει πάνω από 300 εκτελέσεις, αλλά τα τελευταία λόγια του Cameron Todd Willingham δεν μπορεί να τα ξεχάσει.

Το να βλέπεις έναν άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά σου, ακόμα και αν αυτό είναι αποτέλεσμα ενός φρικτού εγκλήματος που έχει κάνει, όπως και να το κάνουμε είναι σοκαριστικό...

Η Michelle Lyons βρέθηκε σε αυτή την θέση δεκάδες φορές. Ή μάλλον εκατοντάδες για να είμαστε ακριβείς, καθώς ως δημοσιογράφος στο Τέξας ήταν παρούσα σε περίπου 300 εκτελέσεις κρατουμένων μετά από σχετική ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Όσο σκληρό και αν ακούγεται, μετά από τόσες φορές, άρχισε να συνηθίζει την εικόνα, όμως ακόμα και σήμερα δεν λέει να ξεχάσει μία συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτή του Cameron Todd Willingham, τα τελευταία λόγια του οποίου ακόμα την στοιχειώνουν, καθώς ανάγκασαν τον υπεύθυνο εκτελέσεων να... δώσει ρεύμα νωρίτερα, προκειμένου να σταματήσει.

Ο συγκεκριμένος είχε σκοτώσει τις τρεις κόρες του, μπροστά στην σύζυγό του που ήταν ανήμπορη να αντιδράσει για να τις προστατεύσει.

Cameron Willingham

Η εφιαλτική ανάμνηση

Όπως είπε στην Daily Mirror: «Τα τελευταία του λόγια ήταν τα χειρότερα που έχω ακούσει. Ήταν χυδαία, ήταν γεμάτα μίσος», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Τα λόγια του ήταν τόσο δηλητηριώδη που ο αρχιφύλακας ξεκίνησε την εκτέλεση καθώς μιλούσε για να σταματήσει».

1

Αφού λο9ιπόν επανέλαβε οτι είναι αθώος και οτι κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν έκανε, γύρισε το βλέμμα του προς την σύζυγό του και της είπε: «Ελπίζω να λιώσεις στην κόλαση σκ--α. Ελπίζω να λιώσεις στην κόλαση. Σκ--α. Αυτό μόνο», με την γυναίκα του να κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι της σαν να περίμενε αυτές τις κουβέντες.