Δέσποινα Βανδή: Οι διακοπές στην Εύβοια και το μήνυμα στήριξης μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Δέσποινα Βανδή: Οι διακοπές στην Εύβοια και το μήνυμα στήριξης μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές
Διακοπές στην Εύβοια έκανε η Δέσποινα Βανδή, η οποία επέλεξε να στηρίξει το νησί που επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

H Δέσποινα Βανδή στηρίζει τους κατοίκους της Εύβοιας, επιλέγοντας να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί, που επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Η τραγουδίστρια, η οποία περνά ένα διαφορετικό καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με το μαγιό της σε μία από τις παραλίες της νότιας Εύβοιας και στη λεζάντα της ενημερώνει τους ακολούθους της πως η επιλογή του μέρους για τις διακοπές της ήταν συνειδητή, καθώς θέλει να στηρίξει τον τόπο, προκειμένου να ανακάμψει, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Τις φετινές μας διακοπές τις περάσαμε στην Εύβοια! Παρότι ο τόπος υπέστη μεγάλη καταστροφή και οι κάτοικοι του επίσης, δε θέλαμε συνειδητά να αλλάξουμε προορισμό.Το νησί και οι άνθρωποι χρειάζονται τη στήριξή μας με κάθε τρόπο.

Ήμασταν εκεί κολυμπήσαμε στη θάλασσα που ήταν γεμάτη αποκαΐδια άλλη μέρα ήταν γεμάτη από τσούχτρες και υπήρξε και η νύχτα που η φωτιά ήταν κοντά μας στα Μεσοχώρια και που ωστόσο όλοι έδρασαν γρήγορα και κατάφεραν να τη σβήσουν… Είναι ένας πανέμορφος τόπος και όλοι τους τόσο δεσμευτικά φιλόξενοι. Για εμάς θα είναι πια ένας σίγουρος προορισμός!»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή:

Πηγή: Reader.gr