Ιάσων Παπαματθαίου: «Ο πατέρας μου δεν έχει κορονοϊό, αλλά μία ελαφριά πνευμονία»

Ιάσων Παπαματθαίου: «Ο πατέρας μου δεν έχει κορονοϊό, αλλά μία ελαφριά πνευμονία»
Ο γιος του Τάκη Παπαματθαίου, Ιάσονας, σε συνέντευξή του μίλησε για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του και τόνισε ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει κορονοϊό, αλλά μία ελαφριά πνευμονία. Διέψευσε και τα δημοσιεύματα περί νοσηλείας του στο νοσοκομείο

O Ιάσονας Παπαματθαίου μίλησε για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του, Τάκη. Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», ο πατέρας του δεν νοσεί με κορονοϊό, αλλά έχει μία ελαφριά πνευμονία. Ο Ιάσων Παπαματθαίου διέψευσε μάλιστα και τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον γνωστό ηθοποιό να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στα εμβόλια για τον κορονοϊό τονίζοντας μάλιστα πως ο ίδιος έχει εμβολιαστεί, καθώς πιστεύει ότι έχουν βοηθήσει την ανθρωπότητα.

Εξήγησε ότι ο πατέρας του απλά πήγε στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις. Τόνισε πως πρόκειται για μια πνευμονία και ότι δεν έχει κορονοϊό.

«Ο πατέρας μου είναι καλά. Δεν νοσηλεύτηκε ποτέ στο νοσοκομείο, απλά πήγε για κάποιες εξετάσεις. Είναι μια ελαφριά πνευμονία, δεν είναι κορονοϊός. Απλά πήγε για κάποιες εξετάσεις, του έβαλαν έναν ορό. Είναι μια ελαφριά πνευμονία, είναι πολύ καλύτερα και παίρνει αντιβίωση. Όλα μια χαρά!», είπε ο Ιάσονας Παπαματθαίου.

Πηγή: Reader.gr