Λος Αντζελες: Αγριες συγκρούσεις σε διαδήλωση κατά των εμβολίων - Ένας άνδρας μαχαιρώθηκε

Λος Αντζελες: Αγριες συγκρούσεις σε διαδήλωση κατά των εμβολίων - Ένας άνδρας μαχαιρώθηκε
Άγριες συγκρούσεις στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης από αρνητές του εμβολίου κατά του κορονοϊού - Ενας άνδρας μαχαιρώθηκε και ένας δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση.

Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν το Σάββατο (14/8) μπροστά από το δημαρχείο του Λος Αντζελες, ανάμεσα σε εκατοντάδες αρνητές του εμβολίου και αντιδιαδηλωτές. Συγκεντρωμένοι που αντιδρούν στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για τον κορονοϊό, στα διαβατήρια των εμβολιασμένων και αντιτίθενται στη χρήση μάσκας, κρατούσαν αμερικανικές σημαίες και αναμνηστικά με τον Ντόναλντ Τραμπ και συγκρούστηκαν με αντιδιαδηλωτές.

Ενας άνδρας μαχαιρώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ένας ηλικιωμένος που αντιδρούσε στη χρήση μάσκας και ούρλιαζε «ξεσκεπάστε τους όλους» δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο από μία γυναίκα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, δεν έγιναν συλλήψεις και κανείς δεν γνωρίζει πως ακριβώς ξεκίνησαν τα επεισόδια, καθώς η μία πλευρά κατηγορεί την άλλη.

Τραυματίστηκε δημοσιογράφος

Ο δημοσιογράφος του KPCC, Φρανκ Στόλτζε δέxθηκε επίθεση από τους διαδηλωτές που αντιτίθενται στη χρήση μάσκας και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένας άνδρας τον κλωτσούσε. Ο Στόλτζε είπε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε επίθεση ενώ προσπαθούσε να πάρει μία συνέντευξη. Σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Κάτι μου συνέβη σήμερα που δεν μου έχει συμβεί ποτέ στα 30 χρόνια που κάνω ρεπορτάζ. Στο Λος Άντζελες. Με έσπρωξαν, με κλώτσησαν και πέταξαν τα γυαλιά μου μια ομάδα παιδιών έξω από το Δημαρχείο κατά τη διάρκεια μιας αντι -εμβολιαστικής διαδήλωσης».

ΠΗΓΗ: Reader.gr