Βίντεο από τον μακελάρη του Πλίμουθ να κυκλοφορεί με το όπλο στα χέρια (vid)

Βίντεο από τον μακελάρη του Πλίμουθ να κυκλοφορεί με το όπλο στα χέρια (vid)
Σοκαριστικό βίντεο από τον 23χρονο με το όπλο στα χέρια. Η μητέρα του είχε παρακαλέσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, στη διάρκεια του lockdown, να αναλάβει την ψυχολογική υποστήριξη του γιου της.

Ο Τζέικ Ντέιβισον μόλις έχει εισβάλει στο σπίτι της οικογένειάς του και έχει σκοτώσει την 50χρονη μητέρα του Μαξίν. Στη συνέχεια σκοτώνει την 3 ετών Σόφι Μάρτιν και τον πατέρα της (43 ετών) Λι, ο οποίος την είχε υιοθετήσει μόλις δύο χρόνια πριν.

Προχωρώντας πυροβολεί έναν άγνωστο άντρα που έχει βγάλει βόλτα τα σκυλιά του. Το 4ο θύμα του ήταν ο 59χρονος Στέφεν Ουάσινγκτον.

Στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από κάμερες ασφαλείας αποτυπώνονται οι κινήσεις του μακελάρη του Πλίμουθ, Τζέικ Ντέιβισον, ο οποίος στη περπατάει στον δρόμο με το όπλο-τύπου τυφέκιο στα χέρια.

Λίγο μετά θα πυροβολήσει και το 5ο του θύμα, μία γυναίκα, την 66χρονη Κέιτ Σέπερντ έξω από ένα κομμωτήριο.

Λίγα λεπτά μετά, αφού ο 23χρονος έχει σκορπίσει τον τρόμο με μαζικούς πυροβολισμούς ύστερα από 11 χρόνια στην Αγγλία, στρέφει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονεί πριν φτάσουν στο σημείο οι ένοπλες αστυνομικές δυνάμεις.

Ο Τζέικ Ντέιβισον είχε ψυχολογικά προβλήματα, είχε μάλιστα εμμονή με την εμφάνισή του, λέγοντας πως δεν τον ήθελαν οι γυναίκες ενώ η μητέρα του είχε παρακαλέσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, στη διάρκεια του lockdown, να αναλάβει την ψυχολογική υποστήριξη του γιου της, όταν η ίδια ανακάλυψε πως ο 23χρονος διατηρούσε εγκεκριμένη άδεια για οπλοκατοχή.