Το βιβλιοπωλείο «Χαρτί και Μολύβι» αναλαμβάνει δράση για τα καμένα στην Κορώνη (pic)

Το βιβλιοπωλείο «Χαρτί και Μολύβι» αναλαμβάνει δράση για τα καμένα στην Κορώνη (pic)
Ο καθένας μπορεί να αγοράσει ένα δέντρο εικονικά, γράφοντας την ευχή του και όταν το επιτρέψουν οι περιβαλλοντικές συνθήκες, όλα αυτά τα δέντρα θα φυτευτούν πραγματικά στις καμένες περιοχές.

Σε μία αξιέπαινη δράση για την αναδάσωση των περιοχών που κάηκαν από τη φωτιά στην Κορώνη, προχωρά το βιβλιοπωλείο «Χαρτί και Μολύβι» τη Δευτέρα 16 Αυγούστου στις 20:00.

Εμπνεύστρια της συγκεκριμένης δράσης είναι η ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου της Κορώνης, Χρυσοβαλάντη Λευτάκη, που πάντα κοντά στους συνανθρώπους και συμπολίτες της αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως όλοι μαζί μπορούμε να ξανακάνουμε το περιβάλλον όμορφο.

4

Την Δευτέρα λοιπόν, 16 Αυγούστου στις 20.00 στο βιβλιοπωλείο «Χαρτί και Μολύβι» ο καθένας μπορεί να επιλέξει και να αγοράσει ένα δέντρο εικονικά, γράφοντας την ευχή του και όταν το επιτρέψουν οι περιβαλλοντικές συνθήκες, όλα αυτά τα δέντρα θα φυτευτούν πραγματικά στις καμένες περιοχές.

Η δράση για την αναδάσωση των πληγέντων περιοχών της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης γίνεται με την αρωγή του Δήμου Πύλου Νέστορος.