Καίγονται σπίτια στον Θεολόγο Φθιώτιδας (vid)

Καίγονται σπίτια στον Θεολόγο Φθιώτιδας (vid)
Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για εμπρησμό καθώς αυτή είναι η πέμπτη φωτιά μέσα σε λίγες μέρες.

Οι δυνατοί άνεμοι έφεραν τις φλόγες μέσα στον οικισμό του Θεολόγου Φθιώτιδας με αποτέλεσμα, σπίτια να έχουν τυλιχτεί στις φλόγες, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για εμπρησμό και τονίζουν ότι είναι η πέμπτη πυρκαγιά που εκδηλώνεται μέσα σε λίγες ημέρες. Τις προηγούμενες πρόλαβαν και τις έσβησαν έγκαιρα, αλλά αυτή τη φορά, ο εμπρηστής κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε και πήρε η φωτιά μεγάλες διαστάσεις.

Είναι χαρακτηριστικό στο βίντεο που δημοσιεύει το lamiareport πως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένα τεράστιο δέντρο που βρίσκεται δίπλα σε σπίτι γίνεται παρανάλωμα του πυρός.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη της Φθιώτιδας κ. Θανάση Καρακάντζα που μίλησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:«Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες καθώς οι φλόγες μέσα στην πευκόφυτη περιοχή είναι ιδιαίτερα καταστροφικές».

Όπως σημειώνει: «Παρακαλώ όλους τους πολίτες να πειθαρχήσουν και να φύγουν μέσα από την επικίνδυνη περιοχή για να μπορέσουν άνθρωποι και μηχανές να δουλέψουν καλύτερα και να κάνουν το χρέος τους».