«Διακοπές κόλαση στην Ελλάδα αξίας 4.700 ευρώ»: Άγγλος οικογενειάρχης περιγράφει (pics & vid)

«Διακοπές κόλαση στην Ελλάδα αξίας 4.700 ευρώ»: Άγγλος οικογενειάρχης περιγράφει (pics & vid)
Σε… κόλαση έχουν εξελιχθεί οι διακοπές στην Ελλάδα για τον Βρετανό Άντι Στάντον και την οικογένειά του.

Τις διακοπές… κόλαση που περνάει στην Ελλάδα, αυτός και η οικογένειά του, περιγράφει ο 32χρονος Άντι Στάντον, αξίας μάλιστα 4.700 ευρώ. Τι έγινε λοιπόν; Αυτός, η γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά μπήκαν σε ξενοδοχείο καραντίνας, παρά το γεγονός ότι έχει βρεθεί έξι φορές αρνητικός σε τεστ κορονοϊού.

Στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου έκανε τεστ στις 29 Ιουλίου και του έστειλαν ένα μήνυμα πως είναι αρνητικός. Μετά από λίγες ώρες διαμονής και χαλάρωσης στο Caretta Beach and Water Park, του τηλεφώνησαν ξανά και του ανέφεραν πως είχε βρεθεί θετικός.

Αφού λοιπόν μπήκαν σε απομόνωση στο δωμάτιό τους, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο καραντίνας, το οποίο, όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες ήταν γεμάτο μυρμήγκια ενώ είχε και ποντίκια.

2

Το φαγητό ήταν άθλιο και «φτωχό» με αποτέλεσμα τα παιδιά να κλαίνε κάθε βράδυ καθώς πήγαιναν με άδειο το στομάχι για ύπνο.

Με τις θερμοκρασίες στο νησί (και γενικότερα στην Ελλάδα) να φτάνουν τους 35 βαθμούς κελσίου, ο Στάντον ισχυρίστηκε ότι ο κλιματισμός στο δωμάτιό τους δεν λειτουργούσε πάντα, ενώ ήταν WIFI διακοπτόταν συχνά.

3

«Είμαστε απελπισμένοι, αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μας έχει συμβεί ποτέ. Η σύντροφός μου κλαίει κάθε μέρα, το ίδιο και τα παιδιά και δεν θα έπρεπε να είμαστε καν σε καραντίνα, γιατί έχω τεστ αρνητικό έξι φορές από τότε που έφτασα στην Ελλάδα» ανέφερε ο ίδιος.

«Ανυπομονούσαμε τόσο πολύ για αυτές τις διακοπές μετά το μακροχρόνιο lockdown στη Βρετανία. Τα παιδιά ήταν τόσο ενθουσιασμένα που διασκέδασαν για λίγο σε ένα θέρετρο θαλάσσιου πάρκου και απλά δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει».

4

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το δωμάτιο που βρισκόμαστε είναι τόσο βρώμικο που αν περπατάς στο πάτωμα χωρίς παπούτσια και κάλτσες, τα πόδια σου γίνονται μαύρα.

Είναι ζεστό και κολλώδες, δεν υπάρχει WIFI για να διασκεδάσει τα παιδιά και είναι χειρότερο από το να είσαι στη φυλακή».

3

Ο Στάντον, απελπισμένος για να δείξει ότι δεν είχε κορονοϊό πλήρωσε για τρία τεστ σε μια ιδιωτική κλινική, τα οποία του κόστισαν περίπου 700 ευρώ και ήταν όλα αρνητικά. Έκανε και self test και ήταν και αυτά αρνητικά.

«Οι Έλληνες αξιωματούχοι μου είπαν ότι αν έβγαινα αρνητικός στον κορονοϊό μετά από δύο μοριακά τεστ δεν θα χρειαζόταν να μπω σε καραντίνα, το έκανα αλλά είμαστε ακόμα κολλημένοι σε αυτήν την κόλαση».