Ξέσπασμα για την Τούνη: «Αντί να πει συγγνώμη, ζητάει τα ρέστα» (vid)

Ξέσπασμα για την Τούνη: «Αντί να πει συγγνώμη, ζητάει τα ρέστα» (vid)
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ξέσπασε κατά της Ιωάννας Τούνη για τον σάλο που προκλήθηκε με την ανάρτησή της από τους Παξούς.

Η Ιωάννα Τούνη δέχθηκε τα πυρά του κόσμου μετά την ανάρτηση που έκανε για την κλειστή εστίαση τις μεσημεριανές ώρες στους Παξούς.

Η ίδια μερικές ώρες αργότερα και αφού έχασε αρκετούς followers απάντησε με νέα ανάρτηση, κάτι που σχολιάστηκε από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not». Ο δημοσιογράφος την ώρα που μιλούσαν για την επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου είπε: «Πάμε από το απόλυτο πρότυπο για μένα, και αυτή είναι προσωπική τοποθέτηση, στο απόλυτο μη πρότυπο. Έχουμε ένα άτομο που συσπειρώθηκε όλη η ελληνική κοινωνία να το ανεβάσει και να το αναδείξει δίπλα σε ένα άτομο που τις τελευταίες ώρες έχει πάλι συσπειρωθεί η ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον στο διαδίκτυο, για να κάνει ακριβώς το αντίθετο».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συνέχισε: «Είδαμε όλη αυτή την κατακραυγή μετά το πολύ ατυχές ποστ σχετικά με το εστιατόριο στους Παξούς που αντί να γυρίσει και να πει μπράβο στο μαγαζί που δεν έβαλε τους ανθρώπους να δουλέψουν με 43 βαθμούς, πήγε μετά να ζητήσει και τα ρέστα η Ιωάννα Τούνη που έκραξε, ειρωνεύοντας κιόλας το νησί ότι οι Παξοί έχουν χρήματα».

Επίσης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε για την Ιωάννα Τούνη: «Και αντί να ζητήσει συγγνώμη μετά και να πει “λάθος, βλακεία έγραψα”, όταν είδε την κατακραυγή και τους followers στο Instagram να μειώνονται μετά από συντονισμένη δράση του κόσμου, αντί να ζητήσει συγγνώμη, έσπευσε να κάνει ένα νέο μανιφέστο και να κάνει το θύμα γιατί το θύμα πάντα πουλάει».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ περισσότερο λυπάμαι παρά νευριάζω. Αυτοί οι άνθρωποι που βγάζουν άκοπα χρήματα, θα πρέπει να σκέφτονται και τους ανθρώπους που βγάζουν πολύ δύσκολα το μεροκάματο και να μην τους κουνάνε το δάχτυλο».