Νεκρός στα 22 του διάσημος YouTuber στη Δανία, σκόνταψε ενώ τραβούσε βίντεο στις Άλπεις

Νεκρός στα 22 του διάσημος YouTuber στη Δανία, σκόνταψε ενώ τραβούσε βίντεο στις Άλπεις
Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο 22χρονος Δανός YouTuber, Άλμπερτ Ντίρλουντ, όταν έπεσε από ύψος 198 μέτρων την ώρα που τραβούσε βίντεο κι ενώ έκανε πεζοπορία στις ιταλικές Άλπεις.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Δανός Υοu Tuber Άλμπερτ Ντίρλουντ, όταν σκόνταψε τη στιγμή που κινηματογραφούσε ένα βίντεο για το κανάλι του σε απόκρημνο σημείο στις ιταλικές Άλπεις.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η μητέρα του 22χρονου μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο της Δανίας TV2, ο YouTuber έπεσε από ύψος περίπου 198 μέτρων την Τετάρτη, 28 Ιουλίου.

Παράλληλα όπως είπε στις δηλώσεις που πραγματοποίησε την Παρασκευή, η πτώση του γιου της έγινε τη στιγμή που κινηματογραφούσε ένα βίντεο στην περιοχή Forcella Pana και ζήτησε από τα μέσα να σεβαστούν το πένθος της οικογένειάς της. «Νιώθουμε μεγάλη θλίψη αλλά θα θέλαμε να το ξέρουν οι ακόλουθοί του», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Rai, ο Ντίρλουντ έπεσε από το βουνό Seceda στην περιοχή Val Gardena στην οροσειρά των Άλπεων. Το συμβάν έλαβε χώρα σε ένα μονοπάτι πεζοπορίας το οποίο συνδέει δύο κορυφές και χαρακτηρίζεται από απόκρημνες πλαγιές.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, φίλοι του YouTuber, μιλώντας σε τοπικά μέσα υποστήριξαν ότι σκόνταψε και έπεσε ενώ κινηματογραφούσε ένα βίντεο με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία στο σημείο. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση διάσωσης η οποία ήταν δύσκολη λόγω της πυκνής ομίχλης και στο σημείο έσπευσε ένα ελικόπτερο το οποίο μετέφερε τον Ντίρλουντ σε ένα νοσοκομείο περίπου 48 χιλιόμετρα από το σημείο, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να τον σώσουν, καθώς ο 22χρονος είχε αποβιώσει.

Ο νεαρός είχε ανοίξει το κανάλι του στο YouTube το 2016 και είχε περίπου 171.000 subscribers και 233.000 ακολούθους στο Instagram. Aρκετά βίντεο του έχουν πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές, ενώ τρία εξ αυτών «έσπασαν» το φράγμα των 5 εκατομμυρίων προβολών. Τα βίντεο του YouTuber αποτελούνταν κυρίως από μουσικά βίντεο και σκετσάκια, ενώ το 2018 στην προσπάθεια του να γίνει διάσημος συμμετείχε στην κωμωδία «Team Albert». Μετά την είδηση του θανάτου, οι λογαριασμοί του στα social media κατακλείστηκαν από μηνύματα αγάπης και θλίψης.

Πηγή: Reader.gr