H Ελεονώρα Μελέτη έβγαλε στη... σέντρα έναν follower που της είπε οτι σκ@..γέρασε (pics)

H Ελεονώρα Μελέτη έβγαλε στη... σέντρα έναν follower που της είπε οτι σκ@..γέρασε (pics)
Δημόσια απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη στο προσβλητικό σχόλιο που της έστειλε ένας follower της.

Στη... σέντρα έβγαλε η Ελεονώρα Μελέτη έναν τύπο που της έστειλε προσβλητικό σχόλιο στο Instagram.

Η παρουσιάστρια που από τη νέα σεζόν θα είναι στο Mega, ανέβασε μία φωτογραφία χαλαρή, χωρίς μακιγιάζ, γράφοντάς της «Πώς σκ@τογέρασες έτσι;», με αποτέλεσμα εκείνη να το ανεβάσει story και να γράψει: «Αυτός θα παντρευτεί κάποια γυναίκα… και να τι θα της πει όταν εκείνη μεγαλώνει».

1
2

  1. 3

Λίγο αργότερα μάλιστα ανέβασε και νέο story, στο οποίο έγραφε: «Κορίτσια μου, πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα μηνύματα “συμπαράστασης” μετά τη δημοσίευση του σχολίου περί “σκ…ογεράσματος”. Αυτό όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι δέχθηκα άπειρα μηνύματα κατακραυγής του φουκαρά που έγραψε το σχόλιο, από ΑΝΤΡΕΣ και στο σημείο αυτό θέλω όλες μας να ευχαριστήσουμε όλα εκείνα τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ που ΥΠΑΡΧΟΥΝ ανάμεσα μας, μας σέβονται και καταδικάζουν αντίστοιχες συμπεριφορές μισογυνισμού. Αν δημοσίευσα το σχόλιο του βλακέντιου δεν είναι γιατί “ασχολήθηκα” μαζί του, αλλά γιατί το σχόλιο του θίγει ένα ζήτημα που μας απασχολεί όλους πολύ.

Όλοι κάποια στιγμή θα γεράσουμε και μακάρι να γεράσουμε και να γεράσουμε καλά. Κάτι ηλίθιοι όπως ο λεγάμενος, αλλά και η πίεση που ασκούν στις γυναίκες τα φαιδρά σχόλια τους, σε συνδυασμό με τη γυναικεία φιλαρέσκεια και το φόβο προς το γήρας, είναι αυτά που μας σπρώχνουν σε γιατρούς, ενέσιμα, υαλουρονικά, παραμορφώσεις. Είναι αυτά που μας οδηγούν στο να δημιουργήσουμε λανθασμένα πρότυπα για τις ίδιες μας τις κόρες, “διδάσκοντας” πως ο χρόνος είναι κάτι κακό, μας απειλεί και μας “ασχημαίνει”. Φτάνει κορίτσια μου. Ας φροντίζουμε τους εαυτούς μας με μέτρο και από αγάπη. Όχι από φόβο. Ας παρακαλάμε να “γεράσουμε” και ας μη φοβόμαστε να βλέπουμε τη φυσική φθορά που μας διέπει όλους. Και ας φροντίσουμε τα σημάδια που θα γράψουν πάνω μας να δείχνουν πως μεγαλώνουμε ΚΑΛΑ».
4