Ο άνθρωπος που τρώει 76 hot dog αποκαλύπτει τι γίνεται μετά

Ο άνθρωπος που τρώει 76 hot dog αποκαλύπτει τι γίνεται μετά
Ο Joey Chestnut που είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατανάλωση hot dog αποκαλύπτει τι γίνεται μετά.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Joey Chestnut κατέκτησε για 14η φορά τον διαγωνισμό, Nathan’s Hot Dog Eating Contest, ο οποίος είναι αυτό που αναφέρει το όνομά του. Ένας διαγωνισμός για το ποιος θα φάει τα περισσότερα hot dog μέσα σε 10 λεπτά.

Φέτος, ο νικητής κατανάλωσε 76 μέσα σε 10 λεπτά και το μεγάλο ερώτημα που μας απασχολεί, αφορά το τί γίνεται μετά. Πως είναι δηλαδή να έχεις στο στομάχι σου, τόσο μεγάλη ποσότητα φαγητού...

Όπως είπε λοιπόν σε συνέντευξή του, νιώθεις εξαντλημένος και χρειάζεσαι ύπνο, όμως αυτό είναι το λιγότερο, καθώς η παρουσία σου δεν είναι και τόσο ευχάριστη για τους τριγύρω.

«Ιδρώνεις σαν τρελός και μυρίζεις σαν hot dog. Αρκετοί μου έχουν πει πως μπορούν να μυρίσουν τα hot dog στον ιδρώτα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Υπάρχει και συνέχεια... «Περίπου 4 ώρες μετά σε καλεί η φύση. Αν τρως πολύ φαγητό, τότε πρέπει να πας στην τουαλέτα», συμπλήρωσε.

Από εκείνο το σημείο και μετά αρχίσει η... αποκατάσταση, αλλά για να γίνει τόσο γρήγορα πρέπει να έχεις κάνει προεργασία. «Τις δύο τελευταίες μέρες πριν τον διαγωνισμό πίνω μόνο νερό και χυμό λεμονιού. Ένας κανονικός άνθρωπος χρειάζεται 9-10 ώρες για να αρχίσει να αποβάλει αυτά που έχει φάει. Με αυτό τον τρόπο όμως, η διαδικασία επισπεύδεται».