#BreakBinary Challenge 3: Γυναικεία υπόθεση με πολλές αντιθέσεις (vid)

#BreakBinary Challenge 3: Γυναικεία υπόθεση με πολλές αντιθέσεις (vid)
Στο τρίτο επεισόδιο του πιο ανατρεπτικού παιχνιδιού, ο Μάκης Παπασημακόπουλος βάζει απέναντί του δύο editors από το jenny.gr και εξετάζει πόσο διαφορετικές είναι μεταξύ τους.

Σε έναν #BreakBinary κόσμο, δεν είναι ανάγκη να ταιριάζουμε και να συμφωνούμε με όλους. Μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά, μαθαίνοντας μέσα από τις αντιθέσεις και τις διαφορές μας. Υπάρχουν, όμως, και εκείνες οι φορές που ενώ εξωτερικά φαίνεται να διαφέρουμε πολύ από τους άλλους, στην πραγματικότητα είμαστε πολύ... ίδιοι. Ή ίδιες στην περίπτωση του συγκεκριμένου επεισοδίου.

Τα έχουμε πει ξανά και ξανά άλλωστε. Το "The #BreakBinary Challenge" powered by glo™ είναι εδώ, για να μας δείξει πόσο γοητευτικό είναι αυτό το... "&more" που υπάρχει μέσα μας.

Στο τρίτο επεισόδιο, λοιπόν, ο φοβερός Μάκης Παπασημακόπουλος υποδέχεται και δύο κυρίες από το jenny.gr, τη Μάρθα Κουμπάνη (Fashion Editor) και την Έλενα Κρητικού (Senior Editor) και τις περνά μέσα από δύο απολαυστικές δοκιμασίες. Έχουν τόσα κοινά όσο το πρώτο ζευγάρι του πρώτου μεγάλου Breakbinary Challenge; Πόσο διαφέρουν ή μοιάζουν τελικά οι δυο τους; Το σίγουρο είναι ότι οι απαντήσεις φαίνεται να είναι... ρουτίνα για εκείνες.

Περισσότερα στο βίντεο: