Θετικός σε κορονοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις» (pic)

Θετικός σε κορονοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις» (pic)
Με ανάρτησή του στα social media, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Θετικός στον κορονοϊό, ανακοίνωσε πως είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης ανακοίνωσε την είδηση αυτή, το πρωί της Τρίτης με ανάρτησή του στα social media...

Η ανάρτησή του...

Σε αυτή λοιπόν, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: «Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό.

Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα.

Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα. Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».

Άδωνις Γεωργιάδης

Η απάντηση για την δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο

Μάλιστα κάποιος του επεσήμανε την παρουσία του στο Προεδρικό Μέγαρο το Σάββατο στην δεξίωση για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, με τον κ. Γεωργιάδη να του απαντά πως εκεί όλοι είναι εμβολιασμένοι.