Η στιγμή που το... θηρίο Eddie hall παθαίνει αποκόλληση δικεφάλου (vid)

Η στιγμή που το... θηρίο Eddie hall παθαίνει αποκόλληση δικεφάλου (vid)
Την περασμένη Δευτέρα κατά την διάρκεια ενός σπάρινγκ, ο Eddie Hall τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα την μετάθεση αγώνα του με τον Hafþór «Thor» Björnsson.

Ο Eddie Hall και ο Hafþór «Thor» Björnsson είχαν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει του αγώνα πυγμαχίας που ήταν να δώσουν τον Σεπτέμβριο και ο οποίος συγκέντρωνε, όμως τελικά θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμα.

Και αυτό γιατί ο «Beast» υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό την προηγούμενη εβδομάδα, ο οποίος τον ανάγκασε να ανακοινώσει πως η ημερομηνία της αναμέτρησης με το «Βουνό του Game Of Thrones» μεταφέρεται.

Ο τραυματισμός του

Την προηγούμενη Δευτέρα λοιπόν, ο Eddie Hall στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, συμμετείχε σε ένα πυγμαχικό σπάρινγκ προπόνησης, κατά την διάρκεια του οποίου όμως υπέστη αποκόλληση δικεφάλου.

Μάλιστα η στιγμή του προβλήματος στο αριστερό του χέρι καταγράφηκε και σε video, το οποίο ανέβασε στο Youtube, μαζί με την ανακοίνωση για την μετάθεση του αγώνα.
Μία ημέρα μετά τον τραυματισμό υποβλήθηκε σε χειρουργικό επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχημένη, με αποτέλεσμα να έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ωστόσο οι ημερομηνίες για να είναι έτοιμος τον Σεπτέμβριο δεν βγαίνουν και έτσι ο πυγμαχικός αγώνας των δύο ανδρών, θα γίνει αργότερα.