Δεν είναι ρατσιστής ο Κ. Μπογδάνος

Νίκος Ρόλλας
Δεν είναι ρατσιστής ο Κ. Μπογδάνος
Η απάντηση του Gazzetta.gr στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για το δημοσίευμα σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναφορικά με το δημοσίευμα του Gazzetta Plus στις 21/7 «Ανάρτηση Μπογδάνου για «Έλληνα, Χριστιανό, Αθηναίο» Αντετοκούνμπο, αλλά λίγες μέρες πριν δεν… κολλούσε για τα 200 χρόνια επανάστασης» με το περιεχόμενο του οποίου ο βουλευτής της Ν.Δ εξέφρασε ανοικτά τη δυσαρέσκεια του (και με ανάρτησή του στο twitter) απαιτώντας την αποσυρσή του και επανόρθωση από την πλευρά μας, οφείλουμε να σημειώσουμε τα εξής:

Στο συγκεκριμένο κείμενο, δεν υπάρχει αναφορά σε τοποθέτησή του εναντίον του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ουσία είναι ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε αναφορά υπέρ του, στον σχολιασμό της ανάρτησης του κ. Θεοδωρόπουλου. Θεωρούμε ότι εφόσον (όντως) στο παρελθόν, έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να δει τον Γιάννη, Εύζωνα ο κ. Μπογδάνος θα έπρεπε να ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της παρουσία του Γιάννη στη συγκεκριμένη αφίσα.

Ως εκ τούτου μπορούμε μόνο να παραδεχθούμε ότι ο τίτλος του κειμένου θα μπορούσε να είναι πιο σαφής, αλλά πουθενά ο Κ. Μπογδάνος δεν χαρακτηρίζεται ρατσιστής, από εμάς.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το κείμενο δεν θα μπορούσε να αποσυρθεί γιατί σε αυτή την περίπτωση, η παρούσα διευκρίνιση, δεν θα μπορούσε να παραπέμπει κάπου.