Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Θήβα (vid)

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Θήβα (vid)
Με έξι σφαίρες εκτέλεσαν επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Θήβα.

Καρτέρι θανάτου έστησε άγνωστος τα ξημερώματα σε έναν 45χρονο επιχειρηματία, πατέρα δύο παιδιών έξω από το σπίτι του στη Θήβα. Ο δολοφόνος τον εκτέλεσε με έξι σφαίρες, δίνοντας του και τη χαριστική βολή.

Ο 45χρονος Κώστας Τσαφταρίδης επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του που βρίσκεται στο κέντρο της Θήβας. Όταν κατέβηκε και άρχισε να περπατά προς την είσοδο, ο δολοφόνος που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τον πλησίασε και άρχισε να πυροβολεί.

Ο 45χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Δέχθηκε έξι σφαίρες και σωριάστηκε νεκρός. Τα τέσσερα από τα τραύματα ήταν στο σώμα του, ένα στο κεφάλι και ένα στον μηρό. Ο δράστης αμέσως μετά επιβιβάστηκε σε ένα μπλε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Οι άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών που έφτασαν στο τόπο της δολοφονία εντόπισαν 9 κάλυκες των εννέα χιλιοστών τις οποίες και έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Ποιος ήταν ο άτυχος 45χρονος

Ο 45χρονος ήταν ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας ενώ είχε στην κατοχή του είχε και μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναμένεται να λάβουν καταθέσεις από τα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος προκειμένου να διερευνήσουν αν είχε δεχτεί απειλές. Παράλληλα έχουν πάρει βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, για να μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου.

Πού εστιάζουν οι αρχές

Οι αρχές εστιάζουν καρέ καρέ όλο το οπτικό υλικό που υπάρχει από τις κάμερες ασφαλείας. Οι αρχές δεν μπορούν να σκιαγραφήσουν το σωματότυπο του δράστη, ενώ το αυτοκίνητο που διέφυγε είχε πλαστές πινακίδες. Ακόμα, η Αστυνομία θα αναλύσει πλήρως το κινητό του δολοφονημένου 45χρονου, ώστε να δουν εάν δεχόταν απειλές και ποιες ηταν οι τελευταίες του κλήσεις.