Ο πατέρας της χρονιάς: Αγόρασε κινητό παγωτατζίδικο για τα παιδιά του με Σύνδρομο Down (pics & vid)

Ο πατέρας της χρονιάς: Αγόρασε κινητό παγωτατζίδικο για τα παιδιά του με Σύνδρομο Down (pics & vid)
O Joe Wegener αγόρασε το βανάκι που το ονόμασε «Special Neat Treats» για να έχουν τα παιδιά του δουλειά.

Ένας από τους μεγαλύτερους προβληματισμούς που έχουν οι γονείς των παιδιών με Σύνδρομο Down είναι το τι θα κάνουν και το πως θα τα φέρνουν πέρα, όταν εκείνοι φύγουν από την ζωή.

Βλέπετε, ο κόσμος που ζούμε, αν και έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά στο συγκεκριμένο κομμάτι, δεν προσφέρει καμία σιγουριά και ασφάλεια σε αυτό, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι όταν χάνουν το στήριγμά τους να μπαίνουν στο... περιθώριο.

Ένας πατέρας όμως στο Οχάιο αποφάσισε να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, κάνοντας μία επένδυση που μπορεί να βοηθήσει την 21χρονη κόρη και τον 18χρονο γιο του.

Η αγορά του παγωτατζίδικου

Αγόρασε λοιπόν ένα βαν που πουλάει παγωτά και έβαλε την Mary Kate και τον Josh να δουλεύουν εκεί, προκειμένου να κατανοήσουν κάποια αναγκαία πράγματα της ζωής, όπως είναι τα οικονομικά, η επικοινωνία και την κοινωνικοποίηση.

Η μητέρα της οικογένειας, Freida επέλεξε για όνομα το «Special Neat Treats», το οποίο πηγάζει από το special needs (σ.σ. ειδικές ανάγκες).

Μέχρι στιγμής το βανάκι αυτό, στο μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στους δρόμους, έχει πουλήσει πάνω από 5.000 παγωτά.