Όσα πρέπει να ξέρεις, αν θέλεις να γίνεις μέλος της κορυφαίας εταιρείας delivery!

Όσα πρέπει να ξέρεις, αν θέλεις να γίνεις μέλος της κορυφαίας εταιρείας delivery!
Η κορυφαία εταιρεία delivery, efood, έχει τη λύση! Μπορείς να γίνεις κι εσύ μέλος των riders του efood είτε με εξαρτημένη εργασία είτε με ανεξάρτητη συνεργασία, δουλεύοντας όσο και όποτε θέλεις!

Πόσες φορές έχεις εκφράσει την επιθυμία να έχεις μια ανεξάρτητη δουλειά, η οποία θα σου παρέχει ελεύθερο κι ευέλικτο ωράριο, οι αποδοχές σου θα είναι ανταγωνιστικές, ενώ δεν θα απομακρύνεσαι και πολύ από το σπίτι σου;

Η κορυφαία εταιρεία delivery, efood, έχει τη λύση! Μπορείς να γίνεις κι εσύ συνεργάτης - διανομέας στην καλύτερη ομάδα, δουλεύοντας όσο και όποτε θέλεις!

Επιπλέον, θα μπορείς να υπολογίσεις το εισόδημά σου βάσει των ωρών και των ημερών που εσύ θέλεις να δουλέψεις, αλλά και την περιοχή της βάρδιάς σου.

Το efood θέλει να «μεγαλώσει» και αναζητά 4.000 διανομείς

Το efood αποφάσισε να τριπλασιάσει το στόλο του και να εισάγει ένα νέο μοντέλο συνεργασίας, με νέες επιλογές κι ευελιξία για τους διανομείς.

Η Νο1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα αναζητά 4.000 διανομείς για την υπηρεσία "delivered by efood", προσφέροντάς τους την επιλογή ευελιξίας και ελευθερίας που προσφέρει το νέο μοντέλο συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, το δυναμικό απαρτίζεται από 2.000 διανομείς, που εξυπηρετούν την υπηρεσία "delivered by efood". Με το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων και των πόλεων που έχει παρουσία το efood να αυξάνεται συνεχώς, φτάνοντας σήμερα τα 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις, αλλά και την εισαγωγή της υπηρεσίας "efood market", που συνεχώς μεγαλώνει, αυξάνονται και οι ανάγκες σε προσωπικό, με στόχο τον τριπλασιασμό του στόλου μέχρι το τέλος του 2021.

Η υπηρεσία "delivered by efood" θα πλαισιωθεί με 6.000 διανομείς συνολικά, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν είτε με εξαρτημένη σχέση εργασίας, με τον καθιερωμένο τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η εταιρεία μέχρι τώρα, είτε ως ανεξάρτητοι συνεργάτες, μέσω του νέου μοντέλου που εισάγει η εταιρεία.

Το νέο μοντέλο συνεργασίας

Efood

Με το νέο μοντέλο, οι συνεργάτες - διανομείς θα ορίζουν μόνοι τους τις ώρες και τις ημέρες που θα εργάζονται, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν περισσότερο το εισόδημά τους, καθώς όσο περισσότερες παραγγελίες θα εξυπηρετούν, τόσο περισσότερο θα αμείβονται. Στο νέο αυτό σχήμα δεν υπάρχουν περιορισμοί και δεσμευτικές προϋποθέσεις, αφού η αμοιβή διαμορφώνεται ανά παραγγελία, περιοχή και ημέρα εργασίας.

Η εισαγωγή του νέου μοντέλου ανεξάρτητης συνεργασίας, αποτελεί την καλύτερη λύση, για όσους επιθυμούν να προγραμματίζουν οι ίδιοι τον χρόνο απασχόλησής τους και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προγράμματος τους, υπολογίζοντας με ακρίβεια τις απολαβές τους.

Η ανεξάρτητη συνεργασία με διανομείς, εξασφαλίζει στους ενδιαφερόμενους ανταγωνιστικές αμοιβές, προσωπικό προγραμματισμό, ευελιξία, πρόσθετη αμοιβή απόδοσης κάθε μήνα, πρόσθετη αμοιβή ανάλογα με τον όγκο και τις χιλιομετρικές αποστάσεις των παραγγελιών, παροχή μέρους του εξοπλισμού και διαμόρφωση της αμοιβής βάσει διανυόμενων χιλιομετρικών αποστάσεων, αφού αμείβονται περισσότερο και ανά παραγγελία.

Bonus

Για το efood, οι διανομείς είναι οι άνθρωποι που αποτελούν τη βάση της εταιρείας, καθώς είναι πάντα διαθέσιμοι, ώστε να εξυπηρετήσουν τον καταναλωτή. Δείχνοντας έμπρακτα τη σπουδαιότητα που έχει το συγκεκριμένο τμήμα για την εταιρεία, προχωράει σε παροχή πρόσθετης αμοιβής ύψους 100€ κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε κάθε διανομέα που θα διανείμει 200 παραγγελίες σε ένα μήνα. Η συγκεκριμένη πρόσθετη αμοιβή έχει ισχύ από 1η Ιουλίου και αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Benefits

Efood2

Μερικά τα αναφέραμε, αλλά ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση.

  • Ελεύθερη & ευέλικτη εργασία | Θα μπορείς να επιλέγεις και να προγραμματίζεις τις ωρες και τις ημέρες που εσύ θέλεις να δουλέψεις
  • Ανταγωνιστικές αποδοχές | Όσες περισσότερες και μεγαλύτερες διανομές, τόσο μεγαλύτερο κέρδος!
  • Πληρωμή ανά παραγγελία
  • Πρόσθετη αμοιβή βάση αποστάσεων
  • Παροχή επαγγελματικού εξοπλισμού και ενδυμασίας

Πώς;

Αν σε «ψήσαμε» και θέλεις να κάνεις την αίτησή σου για μια θέση στο efood, μπορείς με ένα μόνο «κλικ» εδώ.

H Νο1 υπηρεσία στην Ελλάδα με 10 χρόνια ενεργή παρουσία στην αγορά, βρίσκει συνεχώς τρόπους να εξελίσσεται και να καινοτομεί προς όφελος των καταναλωτών και των συνεργατών του.

Photo credits: efood.gr