Ένταση στον αέρα του Open με τον Πατούλη για τα εμβόλια: «Κάνετε κακό να τα λέτε αυτά» (vid)

Ένταση στον αέρα του Open με τον Πατούλη για τα εμβόλια: «Κάνετε κακό να τα λέτε αυτά» (vid)
Με αφορμή τα περιστατικά με τις απώλειες ανθρώπινων ζωών που έχουν αποδοθεί στα εμβόλια, υπήρξε ένταση με τον Γιώργο Πατούλη στο Open.

Μεγάλη ένταση στον αέρα του Open και στην εκπομπή kalokairi #not κατά την διάρκεια της παρουσίας του Γιώργου Πατούλη, με αφορμή τα εμβόλια.

Ο περιφερειάρχης μεταξύ άλλων δήλωσε πως «εγώ πιστεύω ότι είναι όλα μαζί και το καθένα ξεχωριστά. Για να μπορέσουν να πάνε μπροστά οι κοινωνίες χρειάζεται ο κόσμος να εμβολιαστεί. Είναι σίγουρο, επίσης, ότι το εμβόλιο δεν δημιουργεί προβλήματα και δυστυχώς έχουν ακουστεί μη επιστημονικές παραφωνίες ότι στειρώνονται οι γυναίκες, παθαίνουν καρδιοπάθειες οι άντρες».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία του είπε: «Έχουν υπάρξει άνθρωποι, που έχουν χάσει τη ζωή τους, υπάρχουν πολύ νέες γυναίκες και υγιέστατες που έκαναν το εμβόλιο της AstraZeneca, εκείνες δεν ήθελαν, αλλά τις έπεισαν και χάσανε τη ζωή τους. Άρα αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους δεν μπορούμε να τους βάζουμε ότι δεν έγινε τίποτα. Και είστε και γιατρός», με τον κ. Πατούλη να απαντά: «Τι λέτε για τους 4 εκατομμύρια ανθρώπους, που χάσαμε και το 99,9% ήταν ανεμβολίαστοι; Σε αυτούς κάνατε μνημόσυνο πώς χάθηκαν και γιατί; Από την άλλη, επειδή είμαι γιατρός, είστε σίγουρη ότι πέθανε από αυτό που λέτε;».

«Εσείς είστε σίγουρος ότι αυτές οι δύο γυναίκες που σας έφερα ως παραδείγματα, δεν έφυγαν επειδή έκαναν τον εμβολιασμό τους;» ανταπάντησε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.
Τότε, ο κ. Πατούλης συνέχισε: «Θα σας πω λοιπόν, ότι κάνετε πολύ κακό μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές να λέτε αυτά που λέτε σήμερα και δημιουργείτε τη δυνατότητα πολλοί να χάσουν τη ζωή τους μέσα από την παραφιλολογία».

Δείτε το χαρακτηριστικό video...