Εκτός ΕΜΑΚ 54 πυροσβέστες από όλη τη χώρα που δεν εμβολιάστηκαν

Εκτός ΕΜΑΚ 54 πυροσβέστες από όλη τη χώρα που δεν εμβολιάστηκαν
Οι 19 προέρχονται από την 1η ΕΜΑΚ της Αθήνας που αριθμεί συνολικά 100 άτομα.

Με διαταγή του Αρχηγού της Πυροσβεστικής, απομακρύνονται 54 πυροσβέστες, από τις 8 ΕΜΑΚ σε όλη τη χώρα, διότι δεν εμβολιάστηκαν κατά του κορονοϊού, καθώς η προθεσμία έληγε στο τέλος Ιουνίου.

Οι 19 προέρχονται από την 1η ΕΜΑΚ της Αθήνας που αριθμεί συνολικά 100 άτομα.

Σύμφωνα με το newsit.gr αναφέρουν ότι οι λόγοι που δεν εμβολιάστηκαν ήταν πολλοί. Κάποιοι είναι αρνητές του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, κάποιοι ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να μετακινηθούν και κάποιοι δεν πρόλαβαν.

Σημειώνεται ότι, σε λίγες ημέρες θα γίνει η αντικατάστασή τους ενώ οι ίδιοι θα μετακινηθούν σε υπηρεσίες που επιθυμούν οι ίδιοι.

Επίσης, τονίζεται ότι αν κάποιος κάνει την πρώτη δόση του εμβολιασμού και θέλει να επιστρέψει στην ΕΜΑΚ τότε όπως αναφέρουν πηγές «η πόρτα είναι ανοικτή».

Απομακρύνθηκαν 7 πυροσβέστες της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης

Απομακρύνσεις και στην 3η ΕΜΑΚ Κρήτης.

Σύμφωνα με το creta24.gr, με διαταγή του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος που κοινοποιήθηκε χθες, εγκαταλείπουν την υπηρεσία 7 πυροσβέστες της ΕΜΑΚ οι οποίοι δεν εμβολιάστηκαν.

Στη θέση τους έρχονται τρεις συνάδελφοί τους από άλλες υπηρεσίες, οι οποίοι ωστόσο πληρούν κάποιες προϋποθέσεις που έχουν τεθεί.

Άγνωστο παραμένει εάν το κενό των υπολοίπων 4 πυροσβεστών καλυφθεί στο προσεχές διάστημα, κάτι που είναι πολύ πιθανό, όπως σχολιάζουν στελέχη της πυροσβεστικής.