Αυτοκίνητο κυριολεκτικά… πέταξε στην Καλιφόρνια και έσκασε στον αυτοκινητόδρομο μπροστά από φορτηγό: «Ο Θεός έβαλε το χέρι του» (vid)

Αυτοκίνητο κυριολεκτικά… πέταξε στην Καλιφόρνια και έσκασε στον αυτοκινητόδρομο μπροστά από φορτηγό: «Ο Θεός έβαλε το χέρι του» (vid)
Κόβει την ανάσα το αυτοκίνητο που… απογειώνεται και πέφτει στον αυτοκινητόδρομο.

Πραγματικά είχε άγιο ένας άντρας που... προσγειώθηκε με το αυτοκίνητό του στον αυτοκινητόδρομο 99 στην Καλιφόρνια και δη μπροστά από φορτηγό. Οι φωνές μιας γυναίκας συνετέλεσαν μάλιστα στο να δει ο οδηγός του φορτηγού έγκαιρα το αυτοκίνητο που «πέταξε» από τα αριστερά του, αναποδογύρισε πολλές φορές και στη συνέχεια συνετρίβη.

1

Το αυτοκίνητο πέρασε μέσα από στενά ηλεκτροφόρα καλώδια, ενώ κατά την πρόσκρουσή του στον αυτοκινητόδρομο, μεταλλικά κομμάτια εκσφενδονίστηκαν προς κάθε κατεύθυνση.

Ο οδηγός του φορτηγού και η γυναίκα κάλεσαν την άμεση βοήθεια ενώ ο άντρας στη συνέχεια έτρεξε να ανοίξει την πόρτα του οδηγού… «Τότε άκουσα έναν αχνό θόρυβο και ρώτησα τον επιβάτη του οχήματος, πόσοι ήταν μέσα. Μου είπε μόνο ένας και μετά ρώτησα αν μπορούσε να μετακινήσει το σώμα του.

2

Σαν σε θαύμα, βρισκόταν στραμμένος προς την οροφή στην πλευρά του επιβάτη. Ήμουν αρκετά σοκαρισμένος και μπερδεμένος για το πώς κάποιος «δραπέτευσε» από ένα τέτοιο τροχαίο.

Ο Θεός πρέπει να έδωσε το χέρι του σε αυτό το άτομο»!