Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με καρέκλες σε αστυνομικούς στον Βόλο (vid)

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με καρέκλες σε αστυνομικούς στον Βόλο (vid)
Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο, με αστυνομικούς να δέχονται επίθεση με καρέκλες.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν τρεις άνδρες που τα ξημερώματα επιτέθηκαν με καρέκλες σε αστυνομικούς, όταν πήγαν για έλεγχο σε καφενείο στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αστυνομικοί πήγαν να ελέγξουν εάν στο καφενείο στην Νέα Ιωνία έπαιζε δυνατά η μουσική λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Μόλις τους είδαν κάποιοι από τους θαμώνες, άρχισαν να τους βρίζουν και να τους απειλούν.

«Ένας έκανε τσαμπουκά, για τον μεθυσμένο. Αυτός ήταν μεθυσμένος και δεν καταλάβαινε, μιλούσε με τον αστυνόμο αλλά φώναξε και μετά ήρθε ο αστυνόμος και του έκανε μια κακή χειρονομία», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να συλλάβουν τους θαμώνες που τους απειλούσαν και είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, δέχτηκαν επίθεση με καρέκλες και τραπέζια.

«Ήρθαν να πάρουν έναν πιτσιρικά μέσα και λέει ο διοικητής της ΟΠΚΕ, "πάρτε αυτόν". Μόλις τον είδε πιτσιρικά δεν τον πήρε μέσα και τότε αρπαχτήκαν και με τους μεθυσμένους. Έχουν λίγο δίκιο κι αυτοί γιατί μίλαγε το κρασί από τους πελάτες», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καφενείου.

Το καφενείο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

«Οι αστυνομικοί δεν συμπεριφέρονται σωστά, έρχονται συνέχεια με βίαιο τρόπο. 15-20 άτομα. Και οι άλλοι είναι μεθυσμένοι, καταλαβαίνεις... κι έχει γίνει το συμβάν», ανέφερε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Οι πελάτες τελικά συνελήφθησαν για άσκηση βίας κατά Δημοσίων Οργάνων, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.