Waterland: Fun is back!

Waterland: Fun is back!
Μετά από έναν χειμώνα κλεισμένοι μέσα, η Waterland φέρνει πίσω το καλοκαίρι!

Με σύνθημα «Fun is back” η διασκέδαση επιστρέφει γεμάτη νερό, δράση και αδρεναλίνη στις νερο-τσουλήθρες του πιο διασκεδαστικού υδάτινου πάρκου της χώρας! Μεγάλος πρωταγωνιστής και φέτος, το γιγαντιαίο Χωνί με ύψος 20 μέτρα και με 80 μέτρα σπιντάτης κατάβασης γεμάτης στροφές και φωτορυθμικά.

H Waterland, με συνολική καταπράσινη έκταση 150.000 τμ, είναι ένας απόλυτα ασφαλής καλοκαιρινός προορισμός, εφαρμόζοντας πλήρως όλες τις διατάξεις για προστασία COVID19 φροντίζοντας συνεχώς για την ασφάλεια του κοινού και του προσωπικού της.

Το "ΧΩΝΙ", τo μεγαλύτερο της Ευρώπης!

Η εμπειρία κατάβασης στο νέο water game της Waterland μένει αξέχαστη για μια ζωή. Το "XΩΝΙ" είναι μία γιγάντια κατασκευή με 20 μέτρα ύψος και με πάνω από 80 μέτρα συναρπαστικής διαδρομής με στροφές, κατεβασιές και οπτικά εφέ! Η εκκίνηση γίνεται από ψηλά σε σαμπρέλα των τεσσάρων και τερματίζει διασχίζοντας καταπληκτικά disco effects σε ένα τεράστιο χωνί επικών διαστάσεων!

Τα attractions με μια ματιά

Pirate's Island. Το διάσημο Νησί των Πειρατών είναι από τα πιο αγαπητά παιχνίδια του πάρκου και έχει φανατικούς φίλους. Ένας τεράστιος νεροκουβάς γεμίζει και αδειάζει πάνω σε όλους κάθε μισό λεπτό και υπάρχουν ακόμα 6 διαφορετικά επίπεδα εξερεύνησης, 2 νεροτσουλήθρες φίδι, 7 νεροτσουλήθρες διαφορετικού βαθμού περιπέτειας και δεκάδες πίδακες νερού.

  • Simvoli Slides. Απολαυστική κατάβαση στις νεροτσουλήθρες Simvoli. O επισκέπτης ζει την απίστευτη εμπειρία εκτόξευσης με 3 νεροτσουλήθρες έξτρα επιτάχυνσης και την ανεπανάληπτη διπλή καμικάζι που δίνει διαστημικές νεροταχύτητες για δυνατούς παίκτες.
  • Multi Slides.Το ιδανικό attraction για νεροτσουληθρομάχες. Οι multislides είναι 6 ενωμένες χρωματιστές νεροτσουλήθρες ιδανικές για κόντρες με φίλους.
  • Crazy River. Mια δροσερή φιδίσια διαδρομή 200 μέτρων ξεκινά από την κορυφή του λόφου, ανάμεσα σε δέντρα και πράσινο! Ο καθένας παίρνει τη σαμπρέλα του και κατεβαίνει απολαυστικά.
  • Wave Pool. Η μεγαλύτερη πισίνα κυμάτων της Ευρώπης! Μία σειρήνα προειδοποιεί για την έλευση του μεγάλου τσουνάμι που παίρνει και τους σηκώνει όλους!
  • Tarzan Adventure. Μόνο αν περάσεις με δεξιοτεχνία τις προκλήσεις της ζούγκλας, θα γλυτώσεις από τα δόντια του άγριου βρεγμένου κροκόδειλου! Περιπέτεια σε 2 παράλληλες διαδρομές, για κόντρες.
  • Kids' Pool. Τεράστια, υπέροχη πισίνα, μέγιστου βάθους 70 cm για γονείς και πιτσιρίκια! Βουτήξτε στον παραμυθένιο υδάτινο παράδεισο της Kids' Pool, με νεροτσουλήθρες kids' size, υδάτινα ποδήλατα και μαγικά μανιτάρια που καταβρέχουν!
  • Zen Pool. Επιτέλους, οι στιγμές ευεξίας που αξίζουν σε όλους, με χαλαρό κολύμπι, υδρομασάζ και τζακούζι. Η zen πλευρά της ζωής έχει 18 θέσεις υδρομασάζ, διαβαθμισμένο βάθος μέχρι 1.80 m και καταρράκτη.

Τι κάνει την Waterland τόσο αγαπητό προορισμό;

1. Προσφέρει πολλά attractions με ένα μόνο εισιτήριο

2. Βελτιώνει συνεχώς τις εγκαταστάσεις της

3. Έχει υπέροχο φυσικό τοπίο

4. Είναι το μόνο υδάτινο πάρκο που διαθέτει Ζωολογικό Πάρκο, το Waterland Zoo Park

5. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και προσφέρει αξέχαστη διασκέδαση για όλους. Για την οικογένεια, τα μικρά παιδιά, τους γονείς, τους ενηλίκους, την παρέα, το σχολείο, το φροντιστήριο.

6. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, απόλυτη ασφάλεια, μοναδική άνεση και άψογη εξυπηρέτηση.

7. Είναι μία ολόκληρη πολιτεία διασκέδασης, με εστιατόρια, snack bar, coffee bar, mini store, juices & smoothies bar και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες στις επίσημες σελίδες της Waterland στα social media και στο www.waterland.gr